Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thrice Songtekst: daedalus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thrice - daedalus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van daedalus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thrice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thrice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals daedalus .

Origineel

I stand on the cliffs with my son next to me This island our prison, our home And everyday we look out at the sea This place is all he's ever known But I've got a plan, and some Wax and some string, some feathers I stole from a bird We leap from the cliff and we hear the wind sing a song thats too perfect for words But son, please keep a steady wing And know your the only one that means anything to me Steer clear of the sun, or you'll find yourself in the sea Now safely away, I let out a cry We'll make the mainland by noon But Icarus climbs higher still in the sky Maybe I've spoken too soon But son, please keep a steady wing And know your the only one that means anything to me Steer clear of the sun, or you'll find yourself in the sea Wont you look at your wings They're coming undone They're splitting at the seams Steer clear of the sun, for once wont you listen to me? Oh God! Why is this happening to me? All I wanted was new life for my son to grow up free And now you took the only thing that meant anything to me I'll never fly again, I'll hang up my wings Oh God! Why is this happening to me? All I wanted was new life for my son to grow up free And now you took the only thing that meant anything to me I'll never fly again, I'll hang up my wings Oh God!

 

Vertaling

Ik sta op de kliffen met mijn zoon naast me Dit eiland is onze gevangenis, ons thuis. En elke dag kijken we uit over de zee. Deze plek is alles wat hij ooit gekend heeft Maar ik heb een plan, en wat Was en wat touw, wat veren die ik van een vogel heb gestolen We springen van de klif en we horen de wind een lied zingen dat te perfect is voor woorden Maar zoon, houd alsjeblieft een vaste vleugel En weet dat jij de enige bent die iets voor me betekent Blijf uit de buurt van de zon, of je vindt jezelf terug in de zee Nu veilig weg, slaak ik een kreet We zullen het vasteland tegen de middag bereiken Maar Icarus klimt nog hoger in de lucht Misschien heb ik te snel gesproken Maar zoon, houd alsjeblieft je vleugels stabiel En weet dat jij de enige bent die iets voor mij betekent Blijf uit de buurt van de zon, of je vindt jezelf terug in de zee Wil je niet naar je vleugels kijken? Ze raken los Ze splijten aan de naden Blijf uit de buurt van de zon, wil je voor één keer niet naar me luisteren? Oh God! Waarom gebeurt dit met mij? Alles wat ik wilde was een nieuw leven voor mijn zoon om vrij op te groeien. En nu nam je het enige dat iets voor me betekende. Ik zal nooit meer vliegen, Ik hang mijn vleugels op Oh God! Waarom gebeurt dit met mij? Alles wat ik wilde was een nieuw leven voor mijn zoon om vrij op te groeien En nu nam je het enige dat iets voor me betekende. Ik zal nooit meer vliegen, Ik hang mijn vleugels op Oh God!