Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thrice Songtekst: the melting point of wax

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thrice - the melting point of wax ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the melting point of wax? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thrice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thrice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the melting point of wax .

Origineel

I've waited for this moment All my life and more And now I see so clearly What I could not see before. The time is now or never This chance won't come again Throw caution and myself to the wind. There's no promise of safety with these secondhand wings But I'm willing to find out what impossible means. A leap of faith. Parody of an angel Miles above the sea I hear the voice of reason Screaming up to me "You flew too high, for now your too close to the sun Soon your makeshift wings will come undone" But how will I know limits from life if I never try? There's no promise of safety with these secondhand wings But I'm willing to find out what impossible means. Climb to the heavens on feathers and dreams Because the melting point of wax means nothing to me. Nothing to me Nothing to me I will touch the sun or I will die trying. Die trying. Fly on these secondhand wings Willing to find out what impossible means Climb to the heavens on feathers and dreams Because the melting point of wax means nothing to me Nothing to me Means nothing to me Miles above the sea.

 

Vertaling

Ik heb op dit moment gewacht Mijn hele leven en meer En nu zie ik zo duidelijk wat ik eerder niet kon zien. De tijd is nu of nooit Deze kans zal niet meer komen Gooi voorzichtigheid en mezelf in de wind. Er is geen belofte van veiligheid met deze tweedehands vleugels Maar ik ben bereid om uit te vinden wat onmogelijk betekent. Een sprong van geloof. Parodie van een engel Kilometers boven de zee hoor ik de stem van de rede naar me schreeuwen "Je vloog te hoog, want nu ben je te dicht bij de zon Spoedig zullen je geïmproviseerde vleugels uitvallen" Maar hoe zal ik de grenzen van het leven kennen als ik het nooit probeer? Er is geen belofte van veiligheid met deze tweedehands vleugels Maar ik ben bereid om uit te vinden wat onmogelijk betekent. Klim naar de hemel op veren en dromen Want het smeltpunt van was betekent niets voor mij. Niets voor mij. Niets voor mij Ik zal de zon aanraken of ik zal sterven als ik het probeer. Sterf met proberen. Vliegen op deze tweedehands vleugels Bereid om uit te vinden wat onmogelijk betekent Klim naar de hemel op veren en dromen Want het smeltpunt van was betekent niets voor mij Niets voor mij Betekent niets voor mij Mijlen boven de zee.