Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thrice Songtekst: the red death

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thrice - the red death ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the red death? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thrice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thrice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the red death .

Origineel

Entertain the hope that somehow you'll escape me Weld the bolts and close the iron gate Drink deeply the illusion of your safety My how wishful thoughts inebriate, masquerade, and revel in your opulence Writhe unfettered by your stabs at ignorance Swim through hues and whispered tones of here say A dozen strokes to run your blood cold enough to believe Remember me? You look so surprised to see me here With hell's black wings did I over perch these walls For stony limits cannot hold me out And now you all die

 

Vertaling

De hoop koesteren dat je me op de een of andere manier zult ontsnappen Las de bouten en sluit het ijzeren hek Drink diep van de illusie van jouw veiligheid Mijn wensdromen bedwelmen, vermommen zich, en zwelgen in jouw weelde Schrijven ongehinderd door jouw steken in onwetendheid Zwem door tinten en gefluisterde tonen van hier zeg Een dozijn slagen om je bloed koud genoeg te laten worden om te geloven Herinner je mij nog? Je kijkt zo verbaasd om me hier te zien Met de zwarte vleugels van de hel heb ik deze muren overbrugd Want stenen grenzen kunnen me niet tegenhouden En nu sterven jullie allemaal