Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: throbbing gristle Songtekst: persuasion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: throbbing gristle - persuasion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van persuasion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van throbbing gristle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van throbbing gristle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals persuasion .

Origineel

Persuasion You gotta get some Persuasion You gotta get some Look at me I touch your breast Look at me I touch your knees And I persuade you Like always I persuade you Like always I persuade you Persuasion Look at me I touch your head I say the words and you got to bed My sister and my mother My father and my son Do everthing I want them to With persuasion One lot of persuasion Like always persuasion Now there's lots of ways to persuade you I could do it with money I could look at you I could show you all that You might as well do it anyway You might as well choose to play the game After all you've seen yourself before What difference does it make if I take your photograph? What difference does it make if someone else sees it too? All your friends do it I mean nobody will know it's you Anybody, it could be any body I mean, these magazines, you know. They only go to middle aged men So why don't you do as I suggest I persuade you With words I persuade you Persuasion I've got a little biscuit tin To keep your panties in Soilde panties, white panties, school panties, why-Front Panties By the canal, by the canal And I persuade you Look at me Look at me There's a certain word and a certain touch A certain way and a way too much There's a little bit here And a little bit there When you've done it all it's too late to care Oh I persuade you Like always I persuade you Look in my eye Under your covers I touch you And tell you what to do Do it because I tell you Do it because I love you And I persuade you Persuasion

 

Vertaling

Overtuiging Je moet wat Overtuiging Je moet wat krijgen Kijk naar mij, ik raak je borst aan Kijk naar mij, ik raak je knieën aan En ik overtuig je Zoals altijd overtuig ik je Zoals altijd overhaal ik je Overtuiging Kijk naar mij ik raak je hoofd aan Ik zeg de woorden en je gaat naar bed Mijn zus en mijn moeder Mijn vader en mijn zoon Doen alles wat ik wil dat ze doen Met overreding Een heleboel overreding Zoals altijd overreding Nu zijn er veel manieren om je over te halen Ik zou het met geld kunnen doen Ik zou naar je kunnen kijken Ik zou je dat allemaal kunnen laten zien Je kunt het net zo goed toch doen Je kunt net zo goed kiezen om het spel te spelen Je hebt jezelf tenslotte al eerder gezien Wat maakt het uit dat ik een foto van je maak? Wat maakt het uit als iemand anders het ook ziet? Al je vrienden doen het. Ik bedoel, niemand zal weten dat jij het bent. Iedereen, het kan iedereen zijn. Ik bedoel, deze tijdschriften, weet je. Die gaan alleen naar mannen van middelbare leeftijd. Dus waarom doe je niet wat ik voorstel? Ik overtuig je Met woorden overtuig ik je Overtuiging Ik heb een kleine koekjestrommel Om je onderbroek in te bewaren Soilde onderbroek, witte onderbroek, school onderbroek, waarom-voor Slipje Bij het kanaal, bij het kanaal En ik overtuig je Kijk me aan. Kijk naar mij Er is een bepaald woord en een bepaalde aanraking Een bepaalde manier en een manier te veel Er is een klein beetje hier En een beetje daar Als je het allemaal gedaan hebt is het te laat om er iets om te geven Oh ik overtuig je Zoals altijd overtuig ik je Kijk in mijn ogen Onder je dekens Ik raak je aan En zeg je wat je moet doen Doe het omdat ik het je zeg Doe het omdat ik van je hou En ik overtuig je Persuasion