Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thunder Songtekst: dirty love [acoustic version]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thunder - dirty love [acoustic version] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dirty love [acoustic version]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thunder! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thunder en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dirty love [acoustic version] .

Origineel

I see you walking by You've got that faraway look in your eye It was only yesterday Like a cheap suit you were all over me I should know better by now my friend Just what I mean to you You've been running in and out of my life so long I don't want nothing to do with you I don't need your dirty love I don't want you touching me I don't want your dirty love it's enough Trying to live with the memory Na na na na na na na Na na na na na na na na Chew me up spit me out You turned my whole world inside out There's a name for girls like you You belong in the gutter I know that you do Baby I've had enough lies to last The rest of My days on earth So now you're gonna get what you deserve I don't need your dirty love I don't want you touching me I don't want your dirty love it's enough I know there ain't no way I'll stay We were gonna break it up someday And that day is now, baby I'm getting out So don't you cry now sigh now 'Cos you've been living a lie now when I'm not around

 

Vertaling

Ik zie je voorbij lopen Je hebt die verre blik in je ogen Het was gisteren nog Als een goedkoop pak was je helemaal over me heen Ik zou nu beter moeten weten mijn vriend Wat ik voor je beteken. Je loopt al zo lang in en uit mijn leven Ik wil niets met je te maken hebben Ik heb je vieze liefde niet nodig Ik wil niet dat je me aanraakt Ik wil je vieze liefde niet het is genoeg Proberen te leven met de herinnering Na na na na na na na Na na na na na na na na Kauw me op, spuug me uit Je keerde mijn hele wereld binnenstebuiten Er is een naam voor meisjes zoals jij Je hoort in de goot, dat weet ik zeker Schatje ik heb genoeg leugens gehad De rest van mijn dagen op aarde Dus nu ga je krijgen wat je verdient Ik heb jouw vuile liefde niet nodig Ik wil niet dat je me aanraakt Ik wil jouw vuile liefde niet, het is genoeg Ik weet dat ik nooit zal blijven We zouden op een dag uit elkaar gaan En die dag is nu, schatje ik ga weg Dus huil nu niet, zucht nu Want je leeft in een leugen als ik er niet ben.