Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thunderstone Songtekst: the last song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thunderstone - the last song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the last song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thunderstone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thunderstone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the last song .

Origineel

Long after midnight, I'm still wide awake I'm rolling and sweating, my bed is like a lake Waiting for my peace, waiting is so hard How much can I take before I'll get scarred I fall asleep And it feels so Peaceful and deep Twenty four seven, forever on the run Pushing to the limit, reaching for the sun Can't stop, keep going, got a few more things to do I know that I will burn myself, before I am through I fall asleep And it feels So peaceful and deep I try to foretell the signs in me But I'm too close and too blind to see What keeps me going on and on? Maybe I just want to hear the last song I fall asleep And it feels So peaceful and deep I try to foretell the signs in me But I'm too close and too blind to see What keeps me going on and on? Maybe I just want to hear the last song I try to foretell the signs in me But I'm too close and too blind to see What keeps me going on and on? Maybe I just want to hear the last song I wanna hear the last song I wanna hear I wanna hear I wanna hear the last song

 

Vertaling

Lang na middernacht, ben ik nog klaarwakker Ik rol en zweet, mijn bed is als een meer Wachtend op mijn rust, wachten is zo moeilijk Hoeveel kan ik verdragen voordat ik littekens krijg Ik val in slaap En het voelt zo Vredig en diep Vierentwintig zevenentwintig, altijd op de vlucht Tot het uiterste gaan, reikend naar de zon Kan niet stoppen, ga door, heb nog een paar dingen te doen Ik weet dat ik mezelf zal verbranden, voordat ik klaar ben val ik in slaap En het voelt Zo vredig en diep Ik probeer de tekenen in mij te voorspellen Maar ik ben te dichtbij en te blind om te zien Wat houdt me aan de gang? Misschien wil ik gewoon het laatste liedje horen Ik val in slaap En het voelt Zo vredig en diep Ik probeer de tekenen in mij te voorspellen Maar ik ben te dichtbij en te blind om te zien Wat houdt me aan de gang? Misschien wil ik gewoon het laatste liedje horen Ik probeer de tekenen in mij te voorspellen Maar ik ben te dichtbij en te blind om te zien Wat houdt me aan de gang? Misschien wil ik gewoon het laatste liedje horen Ik wil het laatste liedje horen Ik wil het horen. Ik wil het horen. Ik wil het laatste liedje horen