Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thunderstone Songtekst: tin star man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thunderstone - tin star man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tin star man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thunderstone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thunderstone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tin star man .

Origineel

Land of the free Home of the brave A history of heroes In my name One truth under god I feel I am stranded In a world covered in dark A shield against evil I light the spark I can feel it in my blood I carry on my sacred ride Across the seas and the great divide I will save you, even if you don't want me to My electric eye will always find you I'm the one, me, myself and I Feel the thunder when I light up the sky No one can stop me now It's already begun I'm the tin star man It's a thin line between good and bad But knowing I'm right keeps me on the track Righteous and clean I have the power, I have the force To bring down my foes and to lead my cause The light shines on me

 

Vertaling

Land van de vrijen Thuis van de dapperen Een geschiedenis van helden In mijn naam Eén waarheid onder god Ik voel dat ik gestrand ben In een wereld bedekt met duisternis Een schild tegen het kwaad Ik steek de vonk aan Ik voel het in mijn bloed Ik ga door met mijn heilige rit Over de zeeën en de grote kloof Ik zal je redden, zelfs als je dat niet wilt Mijn elektrisch oog zal je altijd vinden Ik ben de ware, ik, mezelf en ik Voel de donder als ik de hemel verlicht Niemand kan me nu nog stoppen It's already begun I'm the tin star man It's a thin line between good and bad Maar weten dat ik gelijk heb houdt me op het spoor Rechtschapen en schoon Ik heb de kracht, ik heb de kracht Om mijn vijanden neer te halen en mijn zaak te leiden. Het licht schijnt op mij