Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tiago iorc Songtekst: who needs answers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tiago iorc - who needs answers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who needs answers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tiago iorc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tiago iorc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who needs answers .

Origineel

Should I ever refrain before a stop?. Should I first stall, then drop?. Who needs answers. Who needs use. Love means answer. Love means you. Not long ago, I had no place to go. I was far apart from you. Not long ago, I had no place to go. I was far apart from you. And who needs answers. And who needs use. Love means answer. Love means you. And you can shine it all on me. You can shine it on. And you can shine it all in you. And who needs answer. And who needs use. Love means answer. Love means. Love me. Love means you. Should I ever refrain before a stop?

 

Vertaling

Moet ik me ooit onthouden voor een stop? Moet ik eerst tijd rekken, dan laten vallen? Wie heeft antwoorden nodig. Wie heeft nut nodig. Liefde betekent antwoord. Liefde betekent jij. Niet lang geleden, kon ik nergens heen. Ik was ver weg van jou. Nog niet zo lang geleden, had ik geen plaats om heen te gaan. Ik was ver weg van jou. En wie heeft antwoorden nodig. En wie heeft er nut nodig. Liefde betekent antwoord. Liefde betekent jou. En jij kan het op mij schijnen. Je kunt het op mij laten schijnen. En jij kunt het allemaal in jou laten schijnen. En wie heeft antwoord nodig. En wie heeft nut nodig. Liefde betekent antwoord. Liefde betekent. Hou van mij. Liefde betekent jou. Moet ik me ooit onthouden voor een stop?