Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tiao carreiro e pardinho Songtekst: drama da vida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tiao carreiro e pardinho - drama da vida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drama da vida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tiao carreiro e pardinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tiao carreiro e pardinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drama da vida .

Origineel

Tristonho vivo a procura. Quero de novo encontrar. Alguém que se despediu. Partiu pra não mais voltar.. Hoje eu vivo no relento. É só sofrimento. Sem ela ao meu lado. Neste meu drama cruel. Representa o papel. De um fracassado.. A gente quando é feliz. Deve amar e ter compreensão. Eu confesso que errei. Desprezei sem ter razão.. Mandei meu amor embora. Hoje meus olhos choram. Esperança perdida. Dois coração que se ama. Padece e reclama. No drama da vida.. Se eu tivesse a certeza. Que ela voltasse pra mim. Saía a sua procura. Por este mundo sem fim.. Se com outro ela estiver. Essa ingrata mulher. Vai me matar de dor. Meu coração não resiste. O fim do drama é triste. Morrer por amor.

 

Vertaling

Jammer genoeg, leef ik in een zoektocht. Ik wil weer vinden. Iemand die afscheid nam. Vertrokken om nooit meer terug te komen... Vandaag leef ik in de open lucht. Het is alleen maar lijden. Zonder haar aan mijn zijde. In dit wrede drama van mij. Zij speelt de rol. Van een mislukking... Als je gelukkig bent. Je moet liefhebben en begrip hebben. Ik geef toe dat ik fout zat. Ik verachtte zonder reden... Ik stuurde mijn liefde weg. Vandaag huilen mijn ogen. "Hoop verloren. "Twee harten die elkaar liefhebben... "Lijdt en klaagt. "In het drama van het leven... Als ik er maar zeker van kon zijn Dat ze naar me terug zou komen Ik zou naar haar op zoek gaan. Door deze eindeloze wereld... Als ze met een ander is. Deze ondankbare vrouw. Ze zal me vermoorden van de pijn. Mijn hart kan het niet weerstaan. Het einde van het drama is triest. Om te sterven voor de liefde.