Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tiao carreiro e pardinho Songtekst: navalha na carne

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tiao carreiro e pardinho - navalha na carne ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van navalha na carne? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tiao carreiro e pardinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tiao carreiro e pardinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals navalha na carne .

Origineel

É muita navalha na minha carne, é muita espada pra me furar.... Muitas lambada nas minhas costas é muita gente pra me surrar.... É muita pedra no meu caminho, é muito espinho pra eu pisar.... É muita paixão e muito desprezo.... Não há coração que possa agüentar.... É muito calo na minha mão, é muita enxada pra eu puxar.... É muita fera me atacando é muita cobra pra me picar.... É muito bicho de paletó estão de tocaia pra me pegar.... A maldade é grande Deus é maior.... Abre caminho pra eu passar.... É muita serra pra eu subir, é muita água pra me afogar.... Muito martelo pra me bater, muito serrote pra me serrar.... É muita luta pra eu sozinho é muita conta pra eu pagar.... É muito zape em cima de um az.... Mas a terra treme quando eu trucar.... É muita salmoura pra eu beber é muita fogueira pra me queimar.... É muita arma me apontando é uma grande guerra pra me matar.... É muita corda no meu pescoço...é muita gente pra me enforcar.... Por aí tem gente que quer meu tombo.... Mas Deus é grande e não vai deixar...

 

Vertaling

Te veel messen in mijn vlees, te veel zwaarden om me te doorboren. Te veel mensen in mijn rug, en te veel mensen om me in elkaar te slaan .... Het zijn veel stenen op mijn pad, veel doornen waar ik overheen moet stappen.... Het is te veel passie en te veel minachting.... Er is geen hart dat het kan verdragen .... Er is te veel eelt in mijn hand, en te veel schoffels om te trekken .... Er zijn een hoop beesten die me aanvallen en een hoop slangen die me bijten. Er is een hoop beest in mijn hand, er is een hoop schoffel voor mij om te trekken.... Het kwaad is groot God is groter .... Open de weg voor mij om te passeren.... Er is veel berg te beklimmen, veel water te verdrinken.... Er is veel hamer om me te slaan, veel zaag om me af te zagen.... Het is een hoop vechten voor mij alleen en een hoop rekeningen die ik moet betalen .... Het is een hoop zappen bovenop een az (az).... Maar de aarde beeft als ik erin bijt .... Er is te veel pekel voor mij om te drinken en te veel vuur om te branden .... Er zijn een hoop geweren op me gericht en een grote oorlog om me te doden. Er is een hoop touw om mijn nek... er zijn een hoop mensen om me op te hangen. Er zijn mensen die willen dat ik val.... Maar God is groot en zal hen niet laten...