Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tiao carreiro e pardinho Songtekst: nosos devaneios

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tiao carreiro e pardinho - nosos devaneios ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nosos devaneios? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tiao carreiro e pardinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tiao carreiro e pardinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nosos devaneios .

Origineel

Esse amor bonito queimando em meu peito. Mostra meu direito de poder te amar. Sinto me tomado por seus devaneios. De mistérios cheios pra eu desvendar. Tua formosura tanto me fascina. Que me alucina entre os teus ais. Vejo me envolvido nesses teus anseios. Atingindo em cheio os meus ideais. Neste universo de sonho e magia que vivemos nós. Sinto o teu corpo ouço a tua voz. Dizendo baixinho meu amor é teu. E na claridade destes olhos lindos foi que me tornei. Teu dono amante santo e teu rei. Ninguém nesse mundo é mais feliz que eu

 

Vertaling

Deze prachtige liefde brandend in mijn borst. Laat zien dat ik het recht heb om van je te houden. Ik voel me meegenomen door je dagdromen Van mysteries vol voor mij om te onthullen. Tua formosura tanto me fascina. Que me alucina entre os teus ais. Ik zie mezelf betrokken bij jouw verlangens om mijn ideeën te verduidelijken. In dit universum van dromen en magie waarin we leven. Ik voel je lichaam, ik hoor je stem. Zachtjes zeggend mijn liefde is de jouwe. En in de helderheid van deze prachtige ogen werd ik. Je meester, heilige minnaar en je koning. Niemand in deze wereld is gelukkiger dan ik