Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tiao carreiro e pardinho Songtekst: preto inocente

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tiao carreiro e pardinho - preto inocente ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van preto inocente? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tiao carreiro e pardinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tiao carreiro e pardinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals preto inocente .

Origineel

Quando eu soube desse fato pelo radio anunciado. Que um tal preto fugido morreu por haver roubado. As façanhas que ele fez me deixou muito amolado. Por alembrar que os pretos sempre são os mais visados. Mas diante da verdade eu vi que estava enganado. Vou contar o causo direito do modo que se passou. Porque o pai de Suzana num criminoso virou. Na hora que deu o tiro foi que a Suzana gritou. Oh papai porque fez isso o senhor nem me consultou. Se eu ainda estou com vida é o preto que me salvou. No mato eu tava lenhando logo pegou escurecer. O caminho que eu voltava eu não podia mais ver. Naquilo avistei o preto de susto peguei tremer. Mocinha não tenha medo escutei ele dizer. Eu sou preto só na cor mal nenhum vou lhe fazer. Eu tava muito cansada o meu corpo não agüentou. Fui sentar debaixo dum toco uma cobra me picou. O preto rancou da faca o meu pé ele sangrou. O veneno da serpente com a boca ele tirou. Pra salvar a minha vida com a morte ele brincou. e aqui nessa cabana ele trouxe eu carregando. E que nem um sentinela na porta ficou vigiando. Lá fora na mata escura as feras tava uivando. Abatido pelo sono coitado foi cochilando. Veio o senhor de surpresa e a vida foi lhe tirando. . Com as palavras de Suzana o seu pai pegou chorar. Fosse coisa que eu pudesse de novo a vida eu lhe dar. Com o sangue desse inocente minha honra eu fui manchar. Este chão que ele pisava eu não mereço pisar. Sei que vou ser condenado só Deus pode me livrar

 

Vertaling

Toen ik over dit feit hoorde op de radio. Dat een zekere weggelopen neger stierf voor diefstal. De daden die hij deed maakten me erg kwaad. Om te onthouden dat negers altijd het meest doelwit zijn. Maar toen ik de waarheid onder ogen zag, zag ik dat ik het mis had. Ik ga het verhaal vertellen zoals het gebeurd is. Omdat Suzana's vader in een crimineel is veranderd. Op het moment dat hij het schot gaf was dat Suzana aan het gillen. Oh papa waarom heb je dat gedaan je hebt me niet eens geraadpleegd. Als ik nog leef, is het de neger die me gered heeft. In de rimboe was ik aan het houthakken, het werd al snel donker. De weg terug kon ik niet meer zien. Op dat moment zag ik de bange zwarte man en beefde. Jongedame, wees niet bang, hoorde ik hem zeggen. Ik ben alleen zwart van kleur en ik zal je geen kwaad doen. Ik was erg moe en mijn lichaam kon het niet aan. Ik ging onder een boomstronk zitten en een slang beet me. De neger stak met een mes in mijn voet en bloedde. Het gif van de slang haalde hij eruit met zijn mond. Om mijn leven te redden met de dood speelde hij. en hier in deze hut bracht hij me dragend. En geen wachter aan de deur hield de wacht. Buiten in het donkere bos huilden de beesten. De arme man, overmand door slaap, lag te dommelen. De heer kwam bij verrassing en ontnam hem het leven. Bij Suzana's woorden begon haar vader te huilen. Kon ik hem maar weer tot leven wekken. Met het bloed van deze onschuldige heb ik mijn eer bezoedeld. Deze grond die hij bewandelde verdien ik niet te betreden. Ik weet dat ik verdoemd zal zijn, alleen God kan me bevrijden.