Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tibagi e miltinho Songtekst: eu te amo e tu me desprezas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tibagi e miltinho - eu te amo e tu me desprezas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu te amo e tu me desprezas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tibagi e miltinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tibagi e miltinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu te amo e tu me desprezas .

Origineel

Eu te amo e tu me desprezas. . Eu te amo e tu me desprezas. Eu te adoro mais que tudo nesta vida. Por que agora vive sempre evitando. Por que agora vive sempre humilhando. Este coração que sofre. e que morre por ti querida. Tu aproveitaste da minha inocência. Ao te amar perdidamente. Deixei em tuas mãos o meu destino. Na ânsia de ter teu carinho constantemente. A culpa também é minha. Tão cego de amor fui te dar. O meu coração, minha vida. Para depois tu me deixares. A culpa também é minha. Eu não devia te amar

 

Vertaling

Ik hou van je en jij veracht me. . . Ik hou van je en jij veracht me. Ik hou meer van je dan wat dan ook in dit leven. Omdat je nu altijd aan het vermijden bent. Waarom nu altijd vernederen. Dit hart dat lijdt en sterft voor jou, lieveling. Je maakte misbruik van mijn onschuld. Door hopeloos van je te houden. Ik liet mijn lot in jouw handen. Gretig om je constante affectie te hebben. Het is ook mijn schuld. Zo verblind door liefde gaf ik je Mijn hart, mijn leven. Toen verliet je me. Het is ook mijn schuld. Ik had niet van je moeten houden.