Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tibagi e miltinho Songtekst: taça da saudade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tibagi e miltinho - taça da saudade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van taça da saudade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tibagi e miltinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tibagi e miltinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals taça da saudade .

Origineel

Entre copos e garrafas. O meu peito desabafa. A saudade de um amor. Entre beijos e abraços. Ela vive em outros braços. A sorrir da minha dor. Esta dor que me tortura. É a negra desventura. De amar quem não me quer. Vivo sempre embriagado. Só porque fui derrotado. Pelo amor dessa mulher. Entreguei-me na bebida. Porque sei que nesta vida. Não há mais felicidade. Sem amor e sem carinho. Hoje bebo aqui sozinho. Esta taça da saudade. Com a esperança morta. Minha alma não suporta. O tormento da paixão. E pra meu maior castigo. Esta ingrata eu não consigo. Arrancar do coração

 

Vertaling

Tussen glazen en flessen. Mijn borst ontlaadt zich. Het verlangen van een liefde. Tussen kusjes en knuffels. Ze leeft in andere armen. Lachend om mijn pijn. Deze pijn die me kwelt. Het is de donkere pech Van houden van wie me niet wil. Ik leef altijd dronken. Alleen omdat ik verslagen was. Voor de liefde van deze vrouw. Ik heb mezelf overgegeven aan de drank. Omdat ik weet dat in dit leven Er is geen geluk meer Zonder liefde en genegenheid. Vandaag drink ik hier alleen. Deze beker van verlangen. Met de hoop dood. Mijn ziel kan het niet verdragen. De kwelling van passie. En voor mijn grootste straf. Deze ondankbare kan ik niet Arrancar do coração