Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tifanny willy Songtekst: bad vibe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tifanny willy - bad vibe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad vibe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tifanny willy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tifanny willy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad vibe .

Origineel

De madrugada nessa onda numa transe muito louca. Bad vibe vai batendo e a tristeza toma conta. Sensação muito ruim me contava um amigo. Dessa eu não vou escapar dessa eu não vou sair. E agora o que fazer, como vamos reagir. Com olhar de hipnose com sorriso eu respondi. Bad vibe vai passando que agora eu tô chegando. Minha energia explode minha dança contagia. Vou descer a minha bunda, rebolar. sentar e quicar. Vem comigo desse jeito, difícil se controlar. Quero ver todas as manas convocando a nação. Para juntos quebrar tudo no batuque do refrão. Vai, vai no batuque do refrão. Vai, vai, vai descendo até o chão. Vai, vai no batuque do refrão. Vai, vai empinando o rabetão

 

Vertaling

Vroeg in de ochtend op deze golf in een zeer gekke trance. Het slechte gevoel slaat toe en de droefheid neemt het over. Zeer slecht gevoel vertelde me een vriend. Hier zal ik niet aan ontsnappen. Hier kom ik niet uit. En nu wat te doen, hoe zullen we reageren. Met een blik van hypnose met een glimlach antwoordde ik. Slechte vibe gaat langs dat nu ik kom. Mijn energie explodeert mijn dans is aanstekelijk. Ik ga op mijn kont liggen, omrollen, zitten en stuiteren. Kom zo met me mee, moeilijk om je te beheersen. Ik wil alle zusters zien die de natie bellen. Om alles samen te breken in de trommel van het refrein. Ga, ga, ga, ga naar het refrein. Ga, ga, ga naar beneden naar de grond. Ga, ga, ga, tot op de grond. Ga, ga, ga op de koortrommel