Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tiffany evans Songtekst: let me be your angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tiffany evans - let me be your angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me be your angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tiffany evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tiffany evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me be your angel .

Origineel

Look at me, I have fallen so in love with you Please don't leave Stay around, let me tell you all the things I feel Won't you please? Let me be your angel Let me be the one for you Let me be your angel Let me be the one you believe in You may think I am much too young to understand Don't be fooled Like a child I look into your eyes and know someday I'll make you mine Let me be your angel Let me be the one for you Let me be your angel Let me be the one you believe in Let me be your angel Let me be the one for you Let me be your angel Let me be the one you believe in, yeah, oh

 

Vertaling

Kijk naar me, ik ben zo verliefd op je geworden Ga alsjeblieft niet weg Blijf in de buurt, laat me je alles vertellen wat ik voel Wil je niet alsjeblieft? Laat me je engel zijn Laat mij de ware voor je zijn Laat mij jouw engel zijn Laat mij degene zijn waar je in gelooft Je denkt misschien dat ik te jong ben om het te begrijpen Laat je niet voor de gek houden Als een kind kijk ik in je ogen en weet ik dat op een dag Ik je de mijne zal maken Laat mij jouw engel zijn Laat mij de ware voor je zijn Laat mij jouw engel zijn Laat mij degene zijn in wie je gelooft Laat mij je engel zijn Laat mij de ware voor je zijn Laat mij je engel zijn Laat mij diegene zijn waar je in gelooft, yeah, oh