Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tiffany Songtekst: here in my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tiffany - here in my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here in my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tiffany! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tiffany en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here in my heart .

Origineel

Sometimes there's a time when you must say goodbye Though it hurts you must learn to try I know I've got to let you go But I know anywhere you go You'll never be far 'Coz like the light of a bright star You'll keep shining in my life You're gonna be right Here in my heart That's where you'll be You'll be with me Here in my heart No distance can keep us apart Long as you're here in my heart Won't be any tears falling from those eyes Cause when true love never dies It says alive forever Time can't take away what we have I will remember our time together You may think our time is through But I'll still have you Here in my heart I know you'll be back again And 'till then My love is waiting Here in my heart

 

Vertaling

Soms is er een tijd dat je afscheid moet nemen Al doet het pijn, je moet leren het te proberen Ik weet dat ik je moet laten gaan Maar ik weet waar je ook heen gaat Je zult nooit ver zijn Want als het licht van een heldere ster Je blijft schijnen in mijn leven You're gonna be right Hier in mijn hart That's where you'll be You'll be with me Hier in mijn hart Geen afstand kan ons scheiden Zolang je hier in mijn hart bent Zullen er geen tranen uit je ogen vallen Want als ware liefde nooit sterft Het zegt voor altijd in leven Tijd kan niet wegnemen wat we hebben Ik zal onze tijd samen herinneren Je denkt misschien dat onze tijd voorbij is Maar ik zal je nog steeds hebben hier in mijn hart Ik weet dat je weer terugkomt En tot dan wacht mijn liefde Hier in mijn hart