Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tift merritt Songtekst: i am your tambourine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tift merritt - i am your tambourine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i am your tambourine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tift merritt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tift merritt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i am your tambourine .

Origineel

My body was sleeping. Sleep was a lie, Grab hold of my body I will rise, rise, rise. My heart was heavy, Hungry and tired. Oh, but you're touch has made it Fly, fly fly. I am your tambourine. I am your tambourine. Shake me with your love, Shake me with your love, Shake me with your love song. Rattle me, darling. Way down inside. Fill me with rhythm So fine, fine, fine. I am your tambourine. I can't keep quiet. Oh, I can't hid. I want to should and sing And shine, shine, shine. I am your tambourine.

 

Vertaling

Mijn lichaam sliep. Slaap was een leugen, Grijp mijn lichaam vast Ik zal opstaan, opstaan, opstaan. Mijn hart was zwaar, Hongerig en moe. Oh, maar jouw aanraking heeft het Vlieg, vlieg vlieg. Ik ben jouw tamboerijn. Ik ben jouw tamboerijn. Schud me met je liefde, Schud me met je liefde, Schud me met je liefdesliedje. Rammel me, lieveling. Helemaal van binnen. Vul me met ritme Zo fijn, fijn, fijn. Ik ben jouw tamboerijn. Ik kan niet zwijgen. Oh, ik kan me niet verstoppen. Ik wil moeten en zingen En schitter, schitter, schitter. Ik ben jouw tamboerijn.