Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tift merritt Songtekst: trouble over me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tift merritt - trouble over me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trouble over me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tift merritt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tift merritt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trouble over me .

Origineel

You're not my boyfriend, I don't want a boyfriend. Just make a little trouble over me. In your kitchen, on the way to your window, walking down your hallway, Make some trouble over me. I'll play hard to get but if I mean it, Just make a little trouble over me. Leave me a lone. Do what you want to. See, I got some things on my mind. [Chorus] Don't treat me bad, that's not what I'm asking. Look out your window, everyone's in line. Paper truth in strings, hearts and broken things, Love goes for quite a price. I don't want you for mine. Oh, but don't we get along fine. Tell me a secret before you meant to. Worry what I'll do. Trouble over me. If you touch me, it's only by accident. Oh, wrists and fingertips, trouble over me. [Chorus] In your kitchen, on the way to your window. Walking down your hallway, make some trouble over me. Button my coat up, stumble with your words some. Let me think that you might go to a little Trouble over me. Just a little, Just a little trouble, Just a little trouble over me.

 

Vertaling

Je bent mijn vriend niet, ik wil geen vriend. Maak gewoon een beetje problemen over mij. In je keuken, op weg naar je raam, lopend door je gang, Maak wat problemen over mij. Ik zal moeilijk te krijgen spelen, maar als ik het meen, maak dan wat problemen over mij. Laat me eenzaam achter. Doe wat je wilt. Kijk, ik heb wat dingen aan mijn hoofd. [refrein] Behandel me niet slecht, dat is niet wat ik vraag. Kijk uit je raam, iedereen staat in de rij. Papieren waarheid in snaren, harten en gebroken dingen, Liefde gaat voor een behoorlijke prijs. Ik wil jou niet voor de mijne. Oh, maar kunnen we niet goed met elkaar opschieten. Vertel me een geheim voordat je het meende. Maak je zorgen wat ik zal doen. Problemen om mij. Als je me aanraakt, is het alleen per ongeluk. Oh, polsen en vingertoppen, problemen over mij. [refrein] In je keuken, op weg naar je raam. Lopend door je gang, maak wat problemen over mij. Knoop mijn jas dicht, struikel wat met je woorden. Laat me denken dat je misschien een beetje Problemen over mij. Gewoon een beetje, Gewoon een beetje moeilijkheden, Gewoon een beetje problemen over mij.