Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tihuana Songtekst: seja como for

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tihuana - seja como for ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van seja como for? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tihuana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tihuana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals seja como for .

Origineel

Hoje de longe sinto o bem. Que você me faz. Passei por tantos lugares. Que nem me lembro mais. Já faz um tempo que eu fico pensando. Há quanto tempo que não digo te amo. Quero estar, quero ficar. Passe o tempo seja como for. Quero estar, quero ficar. Espero um dia a gente se encontrar. Aceitar que o tempo perdido passou. como pegadas que o mar já levou. Já faz um tempo que eu fico pensando. Há quanto tempo que não digo te amo. Quero estar, quero ficar. Passe o tempo seja como for. Quero estar, quero ficar. Espero um dia a gente se encontrar. Eu sei que vou voltar. Te olhar nos olhos. pra te dizer que nunca é tarde demais. Quero estar, quero ficar. Passe o tempo seja como for. Quero estar, quero ficar. Espero um dia a gente se encontrar

 

Vertaling

Vandaag voel ik vanuit de verte het goede Que você me faz. Ik ben op zoveel plaatsen geweest. Dat ik me niet eens meer herinner. Het is al een tijdje dat ik blijf denken. Quanto tempo que não digo te amo. Ik wil zijn, ik wil blijven. Het maakt niet uit wat voor weer het is. Ik wil zijn, ik wil blijven. Ik hoop dat we elkaar op een dag zullen ontmoeten. Accepteer dat de verloren tijd voorbij is. Als voetafdrukken die de zee al heeft weggespoeld. Ik heb een tijdje zitten denken. Hoe lang is het geleden dat ik heb gezegd dat ik van je hou. Ik wil zijn, ik wil blijven. De tijd verstrijkt zoals hij verstrijkt. Ik wil zijn, ik wil blijven. Ik hoop dat we elkaar op een dag zullen ontmoeten. Ik weet dat ik terug zal komen. Ik zal je in de ogen kijken en je zeggen dat het nooit te laat is. Ik wil zijn, ik wil blijven. Het maakt niet uit hoe lang het duurt. Ik wil zijn, ik wil blijven. Ik hoop dat we elkaar op een dag zullen ontmoeten