Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tihuana Songtekst: vento do sul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tihuana - vento do sul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vento do sul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tihuana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tihuana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vento do sul .

Origineel

Sinto que sou como você. Como um vento que sopra do sul. Suas palavras marcam demais. Sinais que nunca se apagam. Marcas que ferem e acabam com a dor. Passo minhas noites de bar em bar. E quase sempre sinto a falta de você. Já faz um tempo e tá tudo bem. O que não dá pra ser a gente deixa pra trás. Não vou mais te dizer, como foi, como vai ser. Não vou mais te dizer, como será que deve acontecer. Eu não vou mais te dizer. Como viver na solidão. Como castigo pro meu coração. Criado e construído por minhas próprias mãos. Meu destino é viver só!. Eu não vou mais, eu não vou mais. Eu não vou mais te dizer, como foi, como vai ser. Não vou mais te dizer como será que deve acontecer. Eu não vou mais te dizer

 

Vertaling

Ik voel me net als jij. Als een wind die uit het zuiden waait. Je woorden drukken te veel een stempel. Tekenen die nooit vervagen. Markeringen die pijn doen en de pijn stoppen. Ik breng mijn nachten door met barhoppen. En ik mis je bijna altijd. Het is een tijdje geleden en het is oké. Wat niet kan zijn, laten we achter. Ik zal je niet vertellen hoe het was, hoe het zal zijn. Ik zal je niet vertellen hoe het zou moeten gebeuren. Ik zal je niet meer vertellen. Hoe te leven in eenzaamheid. Als straf voor mijn hart Gecreëerd en gebouwd door mijn eigen handen. Mijn lot is om alleen te leven. Ik ga niet meer, ik ga niet meer. Ik zal je niet vertellen hoe het was, hoe het zal zijn. Ik zal je niet vertellen hoe het zou moeten gebeuren. Ik zal je niet meer vertellen