Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tim mcgraw Songtekst: mr. whoever you are

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tim mcgraw - mr. whoever you are ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mr. whoever you are? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tim mcgraw! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tim mcgraw en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mr. whoever you are .

Origineel

There's a girl From back roads Tennessee And she works in the factory All day on the line Then she clocks at five finally And there's a bar The boys treat her like a queen She's the bell of the ball in blue jeans And they all get a turn Just to turn her around the floor And they always want more She says take me for one more song Mr. Whoever You Are Spin me around and pull me in close And the band slows down Then let's get the hell out of this bar Mr. Whoever You Are Mr. Whoever You Are They dance Melt to the heat of the song Their bodies feel like they belong And the boys hold on tight Thinking I might get lucky tonight And they're probably right Yeah they're probably right She says take me for one more song Mr. Whoever You Are Spin me around and pull me in close And the band slows down Then let's get the hell out of this bar Mr. Whoever You Are Mr. Whoever You Are They hold onto her waist She falls into the night And she throws back her head She looks up toward the sky And she laughs At all the pretty lights And says take me for one more song Mr. Whoever You Are Spin me around and pull me in close And the band slows down Let's get the hell out of this bar Mr. Whoever You Are Mr. Whoever You Are Aw Mr. Whoever You Are Mr. Whoever You Are

 

Vertaling

There's a girl From back roads Tennessee And she works in the factory De hele dag aan de lijn Dan klokt ze eindelijk om vijf uur And there's a bar De jongens behandelen haar als een koningin Ze is de klok van het bal in blauwe jeans En ze krijgen allemaal een beurt Just to turn her around the floor And they always want more She says take me for one more song Mr. Wie Je Ook Bent Draai me rond en trek me dicht tegen je aan And the band slows down Laten we dan maken dat we wegkomen uit deze bar Mr. Wie Je Ook Bent Mr. Wie Je Ook Bent Ze dansen. Ze smelten op de warmte van het lied Hun lichamen voelen alsof ze erbij horen En de jongens houden zich stevig vast Denkend dat ik misschien geluk heb vanavond En ze hebben waarschijnlijk gelijk Yeah they're probably right She says take me for one more song Mr. Wie Je Ook Bent Draai me rond en trek me naar je toe And the band slows down Laten we dan maken dat we wegkomen uit deze bar Mr. Whoever You Are Mr. Whoever You Are Ze houden haar middel vast Ze valt in de nacht En ze gooit haar hoofd achterover Ze kijkt omhoog naar de hemel En ze lacht Naar al de mooie lichtjes En zegt neem me voor nog een liedje Mr. Whoever You Are Draai me rond en trek me naar je toe And the band slows down Laten we maken dat we wegkomen uit deze bar Mr. Whoever You Are Mr. Whoever You Are Ach meneer wie je ook bent Mr. Whoever You Are