Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tim mcgraw Songtekst: one part two part

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tim mcgraw - one part two part ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one part two part? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tim mcgraw! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tim mcgraw en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one part two part .

Origineel

Your love for me, it didn't last long One part right, and two parts wrong One part love, two parts pain One part sunshine, two parts rain My friends told me you were slippin' away I smiled and said I don't believe what you say As long as they'll always be birds in the sky Your love, your love for me, baby, will never ever die Oh darlin' Your love for me, crumblin; down, One part truth and two parts lie One part rock and two parts sand One part stay and two parts ran When you took one step I take two I'm tryin' my best to hold onto you But love can't be love without some give and take And lovin; you too much was my greatest mistake Oh darlin' Oh the love that's in you is all that I need But you just give one third to me And all of your sweetness Wouldn't last much longer And If I had it all I wouldn't be much stronger Your love for me, it didn't last long One part right, and two parts wrong One part love, two parts pain One part sunshine, two parts rain Your love for me, crumblin; down, One part truth and two parts lie One part rock and two parts sand One part stay and, baby, two parts ran Oh one part stay, and two parts ran

 

Vertaling

Je liefde voor mij, duurde niet lang Een deel goed, en twee delen fout Een deel liefde, twee delen pijn Een deel zonneschijn, twee delen regen Mijn vrienden vertelden me dat je wegglipte Ik glimlachte en zei dat ik niet geloof wat je zegt Zolang er altijd vogels in de lucht zijn Jouw liefde, jouw liefde voor mij, baby, zal nooit sterven Oh darlin' Jouw liefde voor mij, kruimelt naar beneden, Een deel waarheid en twee delen leugen Een deel rots en twee delen zand Een deel blijven en twee delen lopen When you took one step I take two Ik doe mijn best om je vast te houden Maar liefde kan geen liefde zijn zonder wat geven en nemen En te veel van je houden was mijn grootste fout Oh darlin' Oh de liefde die in jou zit is alles wat ik nodig heb Maar je geeft maar een derde aan mij And all of your sweetness Wouldn't last much longer En als ik het allemaal had zou ik niet veel sterker zijn Je liefde voor mij, duurde niet lang Een deel goed, en twee delen fout Een deel liefde, twee delen pijn Een deel zonneschijn, twee delen regen Your love for me, crumblin; down, Een deel waarheid en twee delen leugen Een deel rots en twee delen zand Een deel blijven en, baby, twee delen rennen Oh een deel blijven, en twee delen rennen