Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tim mcgraw Songtekst: smilin'

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tim mcgraw - smilin' ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van smilin'? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tim mcgraw! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tim mcgraw en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals smilin' .

Origineel

Smiling The cover of a magazine, nothing but a paper dream Just another fantasy for sale Telling me what I need, what I should do, who I should be That stuff don't matter to me at all The sky is blue and the sun is shining I feel like a bum with a pocket full of diamonds I'm free as a bird and my spirit's flying That's enough to keep me smiling Guru man on my TV set, selling the secrets to happiness 1-800-Change-Your-Life-Today Dreams, I've got my own; I ain't looking for a yellow-brick-road I'm just gonna go my own way The sky is blue and the sun is shining I feel like a bum with a pocket full of diamonds I'm free as a bird and my spirit's flying That's enough to keep me smiling Smiling (smiling), smiling (smiling) The sky is blue and the sun is shining I feel like a bum with a pocket full of diamonds I'm free as a bird and my spirit's flying That's enough to keep me smiling I'm still smiling, gotta keep on smiling I'm still smiling

 

Vertaling

Glimlachend De cover van een tijdschrift, niets dan een papieren droom Gewoon een fantasie te koop Die me vertelt wat ik nodig heb, wat ik moet doen, wie ik moet zijn Die dingen doen er voor mij helemaal niet toe De lucht is blauw en de zon schijnt Ik voel me als een zwerver met een zak vol diamanten Ik ben zo vrij als een vogel en mijn geest vliegt Dat is genoeg om me te laten glimlachen Goeroe-man op mijn TV, die de geheimen voor geluk verkoopt 1-800-Change-Your-Life-Today Dromen, ik heb mijn eigen; Ik ben niet op zoek naar een gele-stenen-weg I'm just gonna go my own way The sky is blue and the sun is shining I feel like a bum with a pocket full of diamonds I'm free as a bird and my spirit's flying That's enough to keep me smiling Smiling (glimlachen), smiling (glimlachen) De lucht is blauw en de zon schijnt Ik voel me als een zwerver met een zak vol diamanten Ik ben zo vrij als een vogel en mijn geest vliegt That's enough to keep me smiling I'm still smiling, gotta keep on smiling I'm still smiling