Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tim mcgraw Songtekst: twisted

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tim mcgraw - twisted ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van twisted? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tim mcgraw! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tim mcgraw en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals twisted .

Origineel

Oh oh oh oh It ain't rained in a month Mama done took a job part time at the five and dime Lord, times is hard, Daddy's pride is really hurtin', feelin' less than a man Workin' dark to dark, how much more can he stand? I ain't never seen him cry now I'm seventeen Quarterback, first train, gave my high school ring To the prettiest little girl, green eyes and red hair. I think I might ask her to marry me tonight at the fair. I ain't never been so torn, should I stay or leave? Get out of this small town, am I lettin' 'em down? I could even play ball somewhere in the fall Live the big city life, I guess I could have it all Lord, I'm twisted, I feel the stress that's hangin' on me, And all this pain in my family they all depend on me. Lord, I'm twisted, I feel the stress that's hangin' on me, And all this pain in my family they all depend on me. Lord, I'm twisted. Man, how do you decide between real life and a dream? Lovin' ya Ma and Pa, ya girl, and ya team Trying to figure out the next move to make, Trying to figure out the right road to take. Dying to get out, but still afraid to roam. Is it wrong to wanna leave the only place I've known? Life as I know it is just simple and plain: Chores, school, and practice, everyday is the same. I'm tired of the routine and everyone knowing me. I'm dreaming of everything the t.v. is showing me. They promised me a full ride to UCLA, But that's a whole 'nother world for small town G.A. Lord, I'm askin', I hope you hear my prayer 'Cause I'm torn between here and what I see over there I pray someway that you could give me a sign Tell me which way to go 'cause I sure don't know Lord, I'm twisted, I feel the stress that's hangin' on me, And all this pain in my family they all depend on me. Lord, I'm twisted, I feel the stress that's hangin' on me, And all this pain in my family they all depend on me. Lord, I'm twisted. Lord, we're one win away from winning it all, And I'm a plane flight away from seeing my first ball I can finally see the ocean and stars of Hollywood Say bye to this damn farm, get a tattoo on my arm Forget these dirt roads and the way I was raised Chase the bright lights of the California nights Sports cars and sushi is all I see When I order some sweet tea they start laughin' at me Boy, this new life ain't what I thought it would be Maybe the city life ain't made for me Now I'm wishing I was fishin' on the lake with Dad, And starting to realize being country ain't bad I miss that ol' farm and that red headed girl Waking up before the sun to help Daddy get it done. I'm packed and headed back to the place I was born Proud to be country and no longer torn Lord, I'm twisted, I feel the stress that's hangin' on me, And all this pain in my family they all depend on me. Lord, I'm twisted, I feel the stress that's hangin' on me, And all this pain in my family they all depend on me. Lord, I'm twisted. yeah yeah Lord, I'm twisted I don't know, I don't know, I don't know If I should wait or should I go, I just don't know This song is for everybody, no matter whether you're from a small town, The hood, the big city, it don't matter everybody's got their dreams they wanna follow Some people are ashamed of where they're from, they don't know where they're supposed to be Everybody find your place in life, be proud of who you are Don't let nothing hold you back Just bring me home I'm twisted, so twisted I'm so twisted

 

Vertaling

Oh oh oh oh Het heeft al een maand niet geregend Mama heeft een parttime baantje genomen bij de five and dime Lord, times is hard, Daddy's pride is really hurtin', feelin' less than a man Werken van donker tot donker, hoeveel meer kan hij verdragen? Ik heb hem nog nooit zien huilen, nu ben ik zeventien Quarterback, eerste trein, gaf mijn high school ring Aan het mooiste meisje, groene ogen en rood haar. Ik denk dat ik haar vanavond op de kermis ten huwelijk vraag. Ik ben nog nooit zo verscheurd geweest, moet ik blijven of weggaan? Weg uit deze kleine stad, laat ik ze in de steek? Ik kan zelfs ergens honkbal spelen in de herfst Het grote stadsleven leiden, ik denk dat ik het allemaal kan hebben Heer, ik ben verward, ik voel de stress die aan me hangt, En al die pijn in mijn familie, ze zijn allemaal afhankelijk van mij. Heer, ik ben verdraaid, ik voel de stress die aan me hangt, En al die pijn in mijn familie, ze hangen allemaal van mij af. Heer, ik ben verdraaid. Man, hoe beslis je tussen het echte leven en een droom? Lovin' ya Ma and Pa, ya girl, and ya team Trying to figure out the next move to make, Proberen uit te vinden wat de juiste weg is om te nemen. Ik wil er dolgraag uit, maar ik ben nog steeds bang om te zwerven. Is het verkeerd om de enige plek die ik ken te willen verlaten? Het leven zoals ik het ken is simpel en duidelijk: Klusjes, school en praktijk, elke dag is hetzelfde. Ik ben moe van de routine en iedereen die me kent. Ik droom van alles wat de tv me laat zien. Ze hebben me een volledige studiebeurs voor UCLA beloofd, Maar dat is een hele andere wereld voor kleine stad G.A. Heer, ik vraag, ik hoop dat je mijn gebed hoort Want ik ben verscheurd tussen hier en wat ik daar zie. I pray some way that you could give me a sign Vertel me welke kant ik op moet, want ik weet het echt niet Heer, ik ben verdraaid, ik voel de stress die aan me hangt, En al die pijn in mijn familie ze zijn allemaal afhankelijk van mij. Heer, ik ben verdraaid, ik voel de stress die aan me hangt, En al die pijn in mijn familie, ze hangen allemaal van mij af. Heer, ik ben verdraaid. Heer, we zijn één overwinning verwijderd van het winnen van alles, En ik ben een vliegtuigvlucht verwijderd van het zien van mijn eerste bal Ik kan eindelijk de oceaan en de sterren van Hollywood zien Zeg maar dag tegen deze boerderij, neem een tattoo op mijn arm Vergeet deze zandwegen en de manier waarop ik ben opgevoed Jaag de felle lichten van de Californische nachten na Sportwagens en sushi is alles wat ik zie Als ik zoete thee bestel beginnen ze me uit te lachen Jongen, dit nieuwe leven is niet wat ik dacht dat het zou zijn Misschien is het stadsleven niet voor mij gemaakt Nu wens ik dat ik aan het vissen was op het meer met papa, en begin te beseffen dat het platteland niet slecht is Ik mis die oude boerderij en dat roodharige meisje Wakker worden voor de zon om papa te helpen. Ik heb gepakt en ga terug naar de plek waar ik geboren ben. Trots om land te zijn en niet langer verscheurd Heer, ik ben verdraaid, ik voel de stress die aan me hangt, En al die pijn in mijn familie ze zijn allemaal afhankelijk van mij. Lord, I'm twisted, I feel the stress that's hangin' on me, En al die pijn in mijn familie, ze hangen allemaal van mij af. Heer, ik ben verdraaid. ja ja Lord, I'm twisted I don't know, I don't know, I don't know If I should wait or should I go, I just don't know Dit lied is voor iedereen, het maakt niet uit of je uit een kleine stad komt, De buurt, de grote stad, het maakt niet uit iedereen heeft zijn dromen die ze willen volgen Sommige mensen schamen zich voor waar ze vandaan komen, ze weten niet waar ze horen te zijn Iedereen vindt zijn plaats in het leven, wees trots op wie je bent Laat niets je tegenhouden Breng me gewoon naar huis. Ik ben verdraaid, zo verdraaid I'm so twisted