Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tim mcgraw Songtekst: what about you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tim mcgraw - what about you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what about you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tim mcgraw! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tim mcgraw en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what about you .

Origineel

[Verse 1] Threw my alarm clock in the trash can At 3:00 am last night I don't need no wake up call 'Cause I can't close my eyes When I do you're all I see And all I dream about Girl you started a fire in me And I can't put it out [Chorus] I think it's the real thing baby What about you It's about to drive me crazy What about you Love's the only thing that makes me feel like I do Baby, what about you [Verse 2] If you dial my number And I'm not at home I left you a message On my corded phone If anyone else calls tonight They'll think I've lost my mind 'Cause it says "I love you! I love you! I love you!" a million times [Chorus] 'N' I think it's the real thing baby What about you It's about to drive me crazy What about you Love's the only thing that makes me feel like I do Oh Baby, what about you [Instrumental Interlude] [Chorus] Love's the only thing that makes me feel like I do I think it's the real thing baby What about you It's about to drive me crazy What about you Love's the only thing that makes me feel like I do Hey baby, what about you Hey! What about you What about you What about you Yeah! Yeah!

 

Vertaling

[Verse 1] Gooide mijn wekker in de vuilnisbak Om 3:00 uur vannacht I don't need no wake up call 'Cause I can't close my eyes When I do you're all I see And all I dream about Girl you started a fire in me And I can't put it out [refrein] I think it's the real thing baby Hoe zit het met jou Het gaat me gek maken Wat is er met jou Liefde is het enige dat me laat voelen zoals ik doe Baby, what about you [Verse 2] If you dial my number En ik ben niet thuis I left you a message Op mijn bedrade telefoon Als iemand anders vanavond belt Ze zullen denken dat ik gek ben geworden Want er staat "Ik hou van je! Ik hou van je! Ik hou van je!" een miljoen keer [Chorus] 'N' I think it's the real thing baby Hoe zit het met jou Het gaat me gek maken Hoe zit het met jou Liefde is het enige dat me laat voelen zoals ik doe Oh Baby, what about you [Instrumental Interlude] [Chorus] Liefde is het enige dat me laat voelen zoals ik doe I think it's the real thing baby Hoe zit het met jou It's about to drive me crazy En jij Liefde is het enige dat me het gevoel geeft dat ik heb Hey baby, hoe zit het met jou Hey! En jij dan Wat is er met jou What about you Yeah! Yeah!