Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tim o'brien Songtekst: that's what i like about you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tim o'brien - that's what i like about you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that's what i like about you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tim o'brien! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tim o'brien en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that's what i like about you .

Origineel

I like a woman who is crazy about me I like a woman who can live without me too That's what I like about you I like a woman who will lay down beside me I like a woman who will stand up to me too That's what I like about you Don't want a woman to be my twin Under my thumb, under my skin Don't want a woman like a shadow on the ground With nothing else to do but follow me around I like a woman who will cry on my shoulder Who don't mind if I cry sometimes too That's what I like about you I like a woman who can make it happen Who can keep me laughing When my whole world breaks in two That's what I like about you You can be soft and honey, you can be strong Maybe that's the reason we get along Everything you do, you do just right You're tender in love and tough in a fight I like a woman who will lay down beside me Stand up to me, she'll cry on my shoulder She's a crazy 'bout me, she can't live without me too That's what I like about, can't live my life without That's what I like about you

 

Vertaling

Ik hou van een vrouw die gek op me is Ik hou van een vrouw die ook zonder mij kan leven Dat is wat ik leuk vind aan jou Ik hou van een vrouw die naast me gaat liggen Ik hou van een vrouw die ook voor mij zal opkomen Dat is wat ik leuk vind aan jou Ik wil niet dat een vrouw mijn tweelingbroer is Onder mijn duim, onder mijn huid Ik wil geen vrouw als een schaduw op de grond Met niets anders te doen dan mij te volgen Ik wil een vrouw die op mijn schouder huilt Die het niet erg vindt als ik soms ook huil Dat is wat ik leuk vind aan jou Ik hou van een vrouw die het kan laten gebeuren Die me aan het lachen kan houden Als mijn hele wereld in tweeën breekt Dat is wat ik leuk vind aan jou Je kunt zacht en lief zijn, je kunt sterk zijn Misschien is dat de reden dat we het zo goed met elkaar kunnen vinden Alles wat je doet, doe je precies goed Je bent teder in de liefde en hard in een gevecht Ik hou van een vrouw die naast me gaat liggen Tegen me opstaat, op m'n schouder uithuilt Ze is gek op me, ze kan ook niet zonder me Dat is waar ik van hou, ik kan niet leven zonder That's what I like about you