Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tim timmons Songtekst: starts with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tim timmons - starts with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van starts with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tim timmons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tim timmons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals starts with me .

Origineel

What can I do to leave a legacy? How can I speak with authority When I can't see you,I can't see you How can I know the dreams you have for me? How do I believe beyond what I have seen? When I can't hear you,I can't feel you now No,no,no You're my revival song,you start where I belong On my knees,on my knees When I'm weak or strong you need me here When I'm on my knees,on my knees Oh,it starts with me Why do I try to work outside of you? Knocking down doors I should be going through But I'm so tired,I'm so tired You take my burdens off of my shoulders You break the lies that hold me back I'm not sure enough You're my revival song, you start where I belong On my knees,on my knees When I am weak or strong you need me here When I'm on my knees,on my knees Yeah,it starts with me I really wanna change the world I really wanna sing your song but I know Revival's got to start with me I really wanna change the world I really wanna sing your song But I know revival's got to start with me You're my revival song,you start where I belong On my knees,on my knees When I am weak or strong you need me here When I'm on my knees,on my knees You're my revival song,you start where I belong On my knees.on my knees When I am weak or strong you need me here When I'm on my knees,on my knees It starts with me

 

Vertaling

Wat kan ik doen om een erfenis achter te laten? Hoe kan ik met gezag spreken Als ik je niet kan zien, kan ik je niet zien Hoe kan ik de dromen kennen die U voor mij heeft? Hoe kan ik verder geloven dan wat ik heb gezien? Als ik je niet kan horen, kan ik je nu niet voelen Nee, nee, nee Jij bent mijn opwekkingslied, jij begint waar ik thuishoor Op mijn knieën, op mijn knieën When I'm weak or strong you need me here When I'm on my knees,on my knees Oh,it starts with me Why do I try to work outside of you? Door deuren in te slaan waar ik doorheen zou moeten gaan But I'm so tired,I'm so tired U neemt mijn lasten van mijn schouders. Je breekt de leugens die me tegenhouden I'm not sure enough You're my revival song, you start where I belong Op mijn knieën, op mijn knieën Als ik zwak of sterk ben heb je me hier nodig When I'm on my knees,on my knees Yeah,it starts with me Ik wil echt de wereld veranderen ik wil echt je lied zingen maar ik weet Revival's got to start with me Ik wil echt de wereld veranderen Ik wil echt uw lied zingen Maar ik weet dat opwekking bij mij moet beginnen You're my revival song,you start where I belong Op mijn knieën, op mijn knieën Als ik zwak of sterk ben heb je me hier nodig When I'm on my knees,on my knees You're my revival song,you start where I belong Op mijn knieën, op mijn knieën Als ik zwak of sterk ben heb je me hier nodig When I'm on my knees,on my knees It starts with me