Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: timbaland Songtekst: give it to me album version (edited)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: timbaland - give it to me album version (edited) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give it to me album version (edited)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van timbaland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van timbaland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give it to me album version (edited) .

Origineel

Is it going, is it going, is it going, is it going? I don't know what you're looking for I'm the type of girl that'll look you dead in the eye, eye I'm real as they comes if you don't know why I'm fly-y-y Seen you try to switch it up but girl you ain't got to I'm a wonder woman let me go get my ropes I'm a supermodel and mummy, si, mummy Amnesty international got bankrupt, I'm on top, on lock You love my ass and my abs in the video called promiscuous My style is meticulous-s-s If you see us in the club, we'll be acting real nice If you see us on the floor, you'll be watchin' all night We ain't here to hurt nobody So, give it to me, give it to me, give it to me Wanna see you work your body So, give it to me, give it to me, give it to me When Timbo is in the party everybody put up their hands I get a half a mil for my beats, you get a couple grand-d-d Never gonna see the day that I ain't got the upper hand I'm respected from California way down to Japan I'm a real producer and you just the piano man Your song gonna top the charts, I heard 'em, I'm not a Fan-n-n Talkin' greasy I'm the one that gave them they chance Somebody need to tell 'em t-t-they can't do it like I can If you see us in the club, we'll be acting real nice If you see us on the floor, you'll be watchin' all night We ain't here to hurt nobody So, give it to me, give it to me, give it to me Wanna see you work your body So, give it to me, give it to me, give it to me Could you speak up and stop the m-m-mumbling I don't think you're getting clear Sitting on the top it's hard to hear you from way up here I saw you tryin' to act cute on TV just let me clear the air We missed you on the charts last week Damn, that's right, you wasn't there If s-s-sexy never left, then why's everybody on my shit-t-t? Don't hate on me just because you didn't come up with it So, if you see us in the club go on and walk the other way 'Cuz our run will never be over, not at least until we say If you see us in the club, we'll be acting real nice If you see us on the floor, you'll be watchin' all night We ain't here to hurt nobody So, give it to me, give it to me, give it to me Wanna see you work your body So, give it to me, give it to me, give it to me

 

Vertaling

Gaat het, gaat het, gaat het, gaat het? I don't know what you're looking for I'm the type of girl that'll look you dead in the eye, eye I'm real as they comes if you don't know why I'm fly-y Ik heb gezien dat je het probeert te veranderen, maar dat hoef je niet te doen. I'm a wonder woman let me go get my ropes Ik ben een supermodel en mammie, si, mammie Amnesty International is failliet, ik ben aan de top, op slot You love my ass and my abs in the video called promiscuous Mijn stijl is nauwgezet-s-s Als je ons in de club ziet, doen we heel aardig Als je ons op de vloer ziet, zul je de hele nacht kijken We zijn hier niet om iemand pijn te doen Dus, geef het aan mij, geef het aan mij, geef het aan mij Ik wil je je lichaam zien bewerken Dus, geef het aan mij, geef het aan mij, geef het aan mij Als Timbo op het feest is steekt iedereen zijn hand op Ik krijg een half miljoen voor mijn beats, jij krijgt een paar duizend-d-d Ik zal nooit de dag meemaken dat ik niet de bovenhand heb Ik word gerespecteerd van Californië tot in Japan Ik ben een echte producer en jij bent maar de pianoman Jouw liedje zal de hitlijsten halen, ik heb ze gehoord, ik ben geen Fan-n-n Talkin' greasy I'm the one that gave them they chance Iemand moet ze vertellen dat ze het niet kunnen doen zoals ik het kan Als je ons in de club ziet, doen we heel aardig Als je ons op de vloer ziet, zul je de hele nacht kijken We zijn hier niet om iemand pijn te doen Dus, geef het aan mij, geef het aan mij, geef het aan mij Ik wil je je lichaam zien bewerken Dus, geef het aan mij, geef het aan mij, geef het aan mij Kun je wat harder praten en stoppen met m-m-mompelen Ik denk niet dat je het snapt Als je boven zit is het moeilijk je te horen van hier boven Ik zag je schattig doen op TV, laat me de lucht klaren We misten je op de hitlijsten vorige week. Verdomme, dat klopt, je was er niet Als s-s-sexy nooit is weggegaan, waarom zit iedereen dan achter mijn shit-t-t aan? Haat me niet omdat jij het niet bedacht hebt. Dus, als je ons in de club ziet, ga dan en loop de andere kant op Want onze run zal nooit over zijn, tenminste niet totdat we zeggen Als je ons in de club ziet, zullen we heel aardig zijn Als je ons op de vloer ziet, zul je de hele nacht kijken We zijn hier niet om iemand pijn te doen Dus, geef het aan mij, geef het aan mij, geef het aan mij Ik wil je je lichaam zien bewerken Dus, geef het aan mij, geef het aan mij, geef het aan mij