Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: timbaland Songtekst: roll out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: timbaland - roll out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van roll out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van timbaland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van timbaland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals roll out .

Origineel

(feat. petey pablo, smokey (playa)). [intro: timbaland]. Hey y'all, can y'all do something for me?. Can y'all bounce, can y'all bounce, what?. Hey y'all, can y'all do something for me?. Can y'all bounce, bounce, bounce, bounce?. Hey y'all, can y'all do something for me?. Can y'all bounce, can y'all bounce, what?. Hey y'all, can y'all do something for me?. Ficky, ficky, ficky, ficky, timbaland. [timbaland]. I be creepin' in backyards, dippin in alley ways. My brother in the 360, i'm in a escalade. We piled ride high, sittin' on low pros. Petey in the back of us, with his range rov. Bold ladies sittin' in back, one ridin' in the front. No smokin' in here, so put out your freakin' blunt. This how we gon' do it, so pay attention to the rules. Women in sexy gear, draws down and no shoes. That's why we keep it live, cuz we keep ours alive. For that alcohol is full of, full of surprise. That's how we're gonna ball, walk before we crawl. This here, this here, is that party y'all. [chorus]. Roll out (roll!). Get the cars (roll!). Get your girls (roll!). Get your boys (roll!). Hit the switches (roll!). Bring the noise (roll!). [panting noises]. Roll out (roll!}. Get the cars (roll!). Get your girls (roll!). Get your boys (roll!). Hit the switches (roll!). Bring the noise (roll!). [panting noises]. [petey pablo]. Roughest, toughest, fastest, one of the baddest. Rappin' asses, tickin' on a timbaland classic. Layin' in traffic, shiftin gears in the automatic. Tryin' to get past this old couple in a maverick. Beepin' my horn at 'em, flickin' on my hazards. G. callin' me, on his cell phone laughin'. Thinkin' his chick hang out the sunroof flashin'. I done went in the grass, like to kill a rabbit. Swerve back into traffic, radio blastin'. Slammed on the brakes [skrut!], ya old bastard. Tim zig-zaggin', hell, he in the back and. Girls sittin' on the trunk, droppin' wine glasses. Wind blowin' dresses up, showin off the pad and. Polka dot scripe long cramed in their phanies. Whoop! you could be ms. barry, fine as you is. Tim, pull it over, let 'em ride in here. [repeat chorus]. [smokey]. Catch me in a chick, and her name is kim. Tryna tell you who i hit cuz i ran out of bim. Fast food so dangerous that i'm crackin' my rim. Like why taco bell drive-thru so damn slim. I'm out north too, no top on the benz. Big body, too, just like i walked out the gym. Man, i'm sppeding through, not just feeling the wind. Look, the needle to the gas tank is right at the end. Now, i'm needing to sin, lying again. Pumpin' gas in the benz, with no money to spend. And every kid that walk in, cashier turning again. So it's a good thing that lady walked in her twins. [repeat chorus]. [magoo]. All i do is listen to eightball, with the hoes on call. High dank in my gas tank and eat raw franks. Grill in my bed and serve 2 steak and siemen. And i'm scheming on your daughter with on condom and clairborne. Don't get it twisted, i'm gold-toothed and two-fisted. Both arms ready to roll, chrome-wristed. I'm past being beserk, i go to work. Tell the boss go 'head give me some sugars and hot sauce. With an atrack of diana ross playing. And drunk off some moonshine, i passed out and woke up at noontime. Thought it was crack of dawn, but ass was in my face. Said them draws was versache, i thought she had versace. [repeat chorus]

 

Vertaling

(feat. petey pablo, smokey (playa)). [intro: timbaland]. Hey y'all, can you'all do something for me?. Kunnen jullie allemaal springen, kunnen jullie allemaal springen, wat? Hey jullie allemaal, kunnen jullie iets voor mij doen? Kunnen jullie stuiteren, stuiteren, stuiteren, stuiteren? Hey jullie allemaal, kunnen jullie iets voor mij doen? Can y'all bounce, can y'all bounce, what?. Hey jullie allemaal, kunnen jullie iets voor mij doen? Ficky, ficky, ficky, ficky, timbaland. [timbaland]. Ik kruip in achtertuinen, dippin in steegjes. Mijn broer in de 360, ik in een Escalade. We rijden hoog, zitten op lage profs. Petey achter ons, met zijn Range Rov. Stoute dames zitten achterin, een rijdt voorin. Hier wordt niet gerookt, dus doe je verdomde blunt uit. Dit is hoe we het gaan doen, dus let op de regels. Vrouwen in sexy kledij, gordijnen naar beneden en geen schoenen. Daarom houden we het live, omdat we de onze levend houden. Want die alcohol zit vol met, vol met verrassing. Dat is hoe we gaan ballen, lopen voordat we kruipen. Dit hier, dit hier, is dat feest y'all. [refrein]. Roll out (roll!). Haal de auto's (roll!). Pak jullie meisjes (rollen!). Pak je jongens (rollen!). Druk op de schakelaars (rollen!). Breng het geluid (rollen!). [hijgend geluid]. Rol uit (roll!). Pak de auto's (rollen!). Pak jullie meisjes (rollen!). Pak je jongens (rollen!). Druk op de schakelaars (rollen!). Breng het geluid (rollen!). [hijgend geluiden]. [Petey Pablo]. De ruigste, stoerste, snelste, een van de slechtste. Rappin' asses, tickin' on a timbaland classic. Liggend in het verkeer, schakelend in de automaat. Proberen voorbij een oud koppel te komen in een maverick. Toeter naar ze, flikker op met mijn gevaren. G. belt me, op zijn mobiel lachend. Hij dacht dat z'n griet flitsend uit het zonnedak hing. Ik ging het gras in, alsof ik een konijn wilde doden. Uitwijken in het verkeer, radio aan. Ging op de rem [skrut!], ya old bastard. Tim zig-zaggin', hell, he in the back and. Meisjes zitten op de kofferbak, laten wijnglazen vallen. Wind blaast jurken op, pronkt met het kussen en. Polka dot scripe lang gekramd in hun vagina's. Whoop! Je zou Ms. Barry kunnen zijn, zo goed als je bent. Tim, zet hem aan de kant, laat ze hier in rijden. [herhaal refrein]. [smokey]. Vang me in een chick, en haar naam is Kim. Ik probeer je te vertellen wie ik geslagen heb, omdat ik geen Bim meer had. Fast food zo gevaarlijk dat ik mijn velg breek. Zoals waarom taco bell drive-thru zo verdomd slank. Ik ben ook in het noorden, geen bovenkant op de Benz. Groot lichaam, ook, net alsof ik uit de sportschool kom. Man, ik ben aan het doorzeuren, niet alleen de wind aan het voelen. Kijk, de naald van de benzinetank is helemaal aan het einde. Nu, moet ik weer zondigen, liegen. Benzine pompen in de Benz, met geen geld om uit te geven. En elk kind dat binnenkomt, draait de kassier weer om. Dus het is een goede zaak die dame liep in haar tweeling. [herhaal refrein]. [Magoo]. Alles wat ik doe is luisteren naar eightball, met de hoeren op afroep. Hoge dank in mijn benzinetank en eet rauwe franks. Grill in mijn bed en serveer 2 steak en siemen. En ik bedrieg je dochter met een condoom en clairborne. Begrijp het niet verkeerd, ik ben goud-tandig en twee vuisten. Beide armen klaar om te rollen, chroom-gedraaid. Ik ben niet meer gestoord, ik ga naar mijn werk. Zeg tegen de baas dat hij me wat suikers en hete saus moet geven. Met een atrack van Diana Ross aan. En dronken van wat moonshine, viel ik flauw en werd wakker rond het middaguur. Dacht dat het ochtendgloren was, maar mijn kont zat in mijn gezicht. Zei dat haar jurk versache was, ik dacht dat ze versace had. [herhaal refrein]