Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: timmy t Songtekst: time after time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: timmy t - time after time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van time after time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van timmy t! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van timmy t en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals time after time .

Origineel

Time after time When we're together I tell you I love you Now & forever Your doing me wrong And there's nothing I can do We've been through days Where nothing would go right In your arms your holding me so tight Please won't you let me come into your heart We would make love Through raining weather And go to the movies and laugh together Please won't you see girl What your doing to me Girl, why don't you just understand Why I've got to be your man Why don't you let yourself go Don't you know Time after time My feelings get so hurt It will take both of us To make our love work I'll give you love if you just give me a chance Once in your life see that this is real Will it be pain & sorrow that I feel If this is love won't you see it through my eyes Remember the days Where we would just hold hands Holding and kissing in the warm sand Those were the times When I knew you cared Girl, why don't you just understand Why I've got to be your man Why don't you let yourself go Don't you know Girl, why don't you just understand Why I've got to be your man Why don't you let yourself go Don't you know Time after time When we're together I tell you I love you Now & forever Your doing me wrong And there's nothing I can do

 

Vertaling

Keer op keer als we samen zijn zeg ik je dat ik van je hou, nu en voor altijd. Je doet me onrecht aan And there's nothing I can do We hebben dagen meegemaakt dat niets goed ging In je armen hou je me zo stevig vast Wil je me alsjeblieft niet in je hart laten komen We zouden de liefde bedrijven in regenachtig weer En naar de film gaan en samen lachen Wil je alsjeblieft niet zien meisje wat je met me doet Meisje, waarom begrijp je het niet Waarom ik je man moet zijn Waarom laat je jezelf niet gaan Weet je het niet Keer op keer raken mijn gevoelens zo gekwetst dat we allebei nodig hebben om onze liefde te laten werken Ik zal je liefde geven als je me gewoon een kans geeft. Zie één keer in je leven dat dit echt is. Zal het pijn en verdriet zijn dat ik voel Als dit liefde is wil je het dan niet zien door mijn ogen Herinner je je de dagen dat we elkaars handen vasthielden en kusten in het warme zand. Dat waren de tijden dat ik wist dat je om me gaf Meisje, waarom begrijp je het niet Waarom ik je man moet zijn Waarom laat je jezelf niet gaan Don't you know Meisje, waarom begrijp je niet waarom ik je man moet zijn Waarom laat je jezelf niet gaan Weet je dat niet? Keer op keer, als we samen zijn, zeg ik je dat ik van je hou, nu en voor altijd. Je doet me onrecht en er is niets wat ik kan doen