Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: timothy b. schmit Songtekst: every song is you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: timothy b. schmit - every song is you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every song is you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van timothy b. schmit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van timothy b. schmit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every song is you .

Origineel

Everybody's got a broken heart Played the fool and done their part But fools rush in, baby, so why did we? Another day, a long lonely night Instead of loving we'd always fight There's a hundred reasons why to set me free Ever since the day I left you I've had this feeling of emptiness And it won't go away So I go on down the road One more little town that I don't know I'm running late and I'm running low On cold coffee and the radio That plays me like you do Every song is you Separation is a funny thing You want to fly but it breaks your wings It left me on the outside looking in I do believe we're worth fighting for 'Cause all is fair in love and war I promise not to hurt you like I hurt me I swear to God I'll make things right I'm heading out, gonna drive all night Now I'm coming home So I go on down the road One more little town that I don't know I'm running late and I'm running low On cold coffee and the radio That plays me like you do Every song is you I am falling through the cracks That time slipped on and broke its back Everyone begins to laugh, but I'm laughing with them too 'Cause they play me like you do Ever since the day I left you I've had this feeling of emptiness Now I just want to get home So I go on down the road One more little town that I don't know I'm running late and I'm running low On cold coffee and the radio That plays me like you do Every song is you

 

Vertaling

Iedereen heeft een gebroken hart Speelden de dwaas en deden hun deel Maar dwazen haasten zich, baby, dus waarom deden wij het? Een andere dag, een lange eenzame nacht In plaats van lief te hebben, vochten we altijd Er zijn honderd redenen om me te bevrijden Sinds de dag dat ik je verliet heb ik dit gevoel van leegte And it won't go away So I go on down the road Nog een klein stadje dat ik niet ken Ik ben al laat en ik heb bijna geen met koude koffie en de radio That plays me like you do Elk liedje ben jij Scheiding is een grappig iets Je wilt vliegen maar het breekt je vleugels Het liet me aan de buitenkant naar binnen kijken Ik geloof dat we het waard zijn om voor te vechten 'Cause all is fair in love and war Ik beloof je geen pijn te doen zoals ik mezelf pijn heb gedaan Ik zweer bij God dat ik alles goed zal maken Ik ga weg, ik ga de hele nacht rijden Now I'm coming home So I go on down the road Nog een klein stadje dat ik niet ken Ik ben al laat en ik heb bijna geen met koude koffie en de radio That plays me like you do Elk liedje ben jij I am falling through the cracks dat de tijd doorschiet en zijn rug breekt Iedereen begint te lachen, maar ik lach ook met hen 'Omdat ze me bespelen zoals jij dat doet Sinds de dag dat ik je verliet heb ik dit gevoel van leegte Nu wil ik alleen nog maar naar huis So I go on down the road Nog een klein stadje dat ik niet ken I'm running late and I'm running low met koude koffie en de radio That plays me like you do Elk liedje ben jij