Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tina turner Songtekst: (darlin’) you know i love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tina turner - (darlin’) you know i love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (darlin’) you know i love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tina turner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tina turner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (darlin’) you know i love you .

Origineel

I know you love me baby But you never tell me so I know you love me baby But you never tell me so If you don't tell me that you love me I'm gonna pack my bags and go I live across the street from the jukebox baby And all night long they play the blues I live across the street from the jukebox baby And all night long they play the blues And everytime they spin their records Honey it makes me think of you There's one little song in particular baby That always sticks in my mind There's one little song in particular baby That always sticks in my mind Every time they play it baby I start right into cryin' Oh baby please don't leave me Now I'm gonna crawl across my bed baby Cry myself to sleep Yeah I'm gonna crawl across my bed baby Cry myself to sleep And in my dreams I hear you saying Lover please come back to me

 

Vertaling

Ik weet dat je van me houdt schat Maar je zegt het me nooit Ik weet dat je van me houdt baby Maar je zegt het me nooit Als je me niet zegt dat je van me houdt Ik ga mijn koffers pakken en wegwezen Ik woon aan de overkant van de straat bij de jukebox baby En de hele nacht lang spelen ze de blues Ik woon aan de overkant van de straat bij de jukebox baby And all night long they play the blues And everytime they spin their records Honey it makes me think of you There's one little song in particular baby That always sticks in my mind There's one little song in particular baby That always sticks in my mind Every time they play it baby Begin ik meteen te huilen Oh baby laat me alsjeblieft niet alleen Nu ga ik over mijn bed kruipen, baby Cry myself to sleep Ja, ik kruip over mijn bed, baby Cry myself to sleep En in mijn dromen hoor ik je zeggen Lover please come back to me