Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tina turner Songtekst: go ahead

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tina turner - go ahead ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van go ahead? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tina turner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tina turner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals go ahead .

Origineel

You see me smile but you paint an ugly face Everything you do is all about the chase Don't let them see you cry Don't let them know You won't lay down and die for their show Why don't you go ahead tear my heart out Why don't you go ahead hang me out to dry Go ahead play your game, go ahead Spread my name all over your blood red sky They colour your stars till the light begins to fade But never give up 'cause every dog has its day Don't let them see you cry Don't let them know You won't lay down and die for their show Why don't you go ahead tear my heart out Why don't you go ahead hang me out to dry Go ahead play your game, go ahead Spread my name all over your blood red sky Go ahead Why don't you go ahead, go ahead, go ahead Why don't you go ahead hang me out to dry I said go ahead play your game, go ahead play your game, go ahead play your game Your blood red sky Why don't you go ahead tear my heart out Why don't you go ahead lay me out to dry Go ahead I said go ahead play your game, go ahead Spread my name all over your blood red sky Go ahead Why don't you go ahead tear my heart out Why don't you go ahead hang me out to dry Go, go, go, go, go, go, go ahead and hang my heart out I said go ahead and play your game, go ahead Spread my name all over your blood red sky Your blood red sky Blood red sky

 

Vertaling

Je ziet me lachen maar je trekt een lelijk gezicht Alles wat je doet gaat over de jacht Laat ze niet zien dat je huilt Laat ze niet weten dat je niet gaat liggen en sterven voor hun show Waarom ga je niet alvast mijn hart eruit rukken Waarom hang je me niet te drogen Ga je gang speel je spel, ga je gang Verspreid mijn naam over jullie bloedrode hemel Ze kleuren je sterren tot het licht begint te vervagen Maar geef nooit op, want elke hond heeft zijn dag Laat ze je niet zien huilen Laat ze niet weten Je gaat niet liggen en sterven voor hun show Waarom ga je niet alvast mijn hart eruit rukken Waarom hang je me niet te drogen Ga je gang speel je spel, ga je gang Verspreid mijn naam over jouw bloedrode hemel Ga je gang Waarom ga je niet door, ga door, ga door Waarom hang je me niet te drogen Ik zei speel je spelletje maar, speel je spelletje maar, speel je spelletje maar Jouw bloedrode hemel Waarom ruk je mijn hart niet uit Waarom leg je me niet te drogen Ga je gang Ik zei ga je gang speel je spel, ga je gang Verspreid mijn naam over jouw bloedrode hemel Ga je gang Waarom ruk je mijn hart niet uit? Waarom hang je me niet te drogen Ga, ga, ga, ga, ga, ga, ga je gang en hang mijn hart eruit Ik zei ga je gang en speel je spel, ga je gang Verspreid mijn naam over jouw bloedrode hemel Je bloedrode hemel Bloedrode hemel