Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tina turner Songtekst: i wrote a letter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tina turner - i wrote a letter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i wrote a letter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tina turner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tina turner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i wrote a letter .

Origineel

I wrote a letter to my love today. I wrote it so hard on what I gotta say. I`m down and out to tell you the truth. A man can make the poor girl sing the blues. You know what I couldn`t be with you. When there`s a chance please give me a clue. Untill I drown in a sea of booze. A man can make the woman sing the blues,yeah. Took my pride and I threw it away. You gotta release me from this suffering. You`ll find me everywhere running around. Untill you showed up to find me in the gutter. I wrote a letter to my love today. I wrote it so hard on what I gotta say. All my life is ending up the blues. A man can make the poor girl sing the blues. Yeah you can make the white girl sing the blues. Took my pride and I threw it away. You gotta release me from this suffering. You`ll find me everywhere running around. Untill you showed up to find me in the gutter. I wrote a letter to my love today. I wrote it so hard on what I gotta say. I`m down and out to tell you the truth. All my life is ending up blues. When there`s a chance please give me a clue. Cause you know what I couldn`t be with you. Untill I drown in a sea of booze. A man can make the woman sing the blues. A man cam make the white girl sing the blues. Yeah,yeah,yeah,oh yeah. You got me singing the blues. You got me singing the blues. Yeah,yeah,oh yeah. Yeah,yeah,yeah,yeah,yeah,yeah,yeah,yeah.

 

Vertaling

Ik heb vandaag een brief aan mijn lief geschreven. Ik schreef het zo moeilijk over wat ik moet zeggen. Ik ben down en uit om je de waarheid te vertellen. Een man kan het arme meisje de blues laten zingen. Weet je wat? Ik kan niet bij jou zijn. Als er een kans is, geef me dan een hint. Totdat ik verdrink in een zee van drank. Een man kan een vrouw de blues laten zingen, ja. Ik nam mijn trots en gooide het weg. Je moet me bevrijden uit dit lijden. Je zult me overal vinden, rondrennend. Totdat jij opdook en me in de goot vond. Ik schreef een brief aan mijn liefde vandaag. Ik schreef het zo hard over wat ik moet zeggen. Mijn hele leven eindigt in de blues. Een man kan een arm meisje de blues laten zingen. Ja, je kunt het blanke meisje de blues laten zingen. Ik nam mijn trots en gooide het weg. Je moet me bevrijden uit dit lijden. Je zult me overal vinden, rondrennend. Totdat je me in de goot vond. Ik schreef een brief aan mijn liefde vandaag. Ik schreef het zo hard over wat ik moet zeggen. Ik ben down en out om je de waarheid te vertellen. Mijn hele leven eindigt in de blues. Als er een kans is, geef me dan een hint. Want weet je wat, ik kan niet bij jou zijn. Tot ik verdrink in een zee van drank. Een man kan een vrouw de blues laten zingen. Een man kan het blanke meisje de blues laten zingen. Ja, ja, ja, oh ja. You got me singing the blues. You got me singing the blues. Yeah,yeah,oh yeah. Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja.