Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tina turner Songtekst: root, toot, undisputable rock ‘n’ roller

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tina turner - root, toot, undisputable rock ‘n’ roller ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van root, toot, undisputable rock ‘n’ roller? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tina turner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tina turner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals root, toot, undisputable rock ‘n’ roller .

Origineel

When you walk into the bar I'm the first one you're gonna see Business and pleasure just don't mix So can I take your order please You fellas know I don't take no mess It's a whole lotta woman in this dress They call me the Root, toot undisputable Rock and Roller I gotta fine fanny but a rough talking Annie Rock and Roller Every time the jukebox plays I get out on the floor Trouble maker come my way And I'll gladly show him the door Everybody knows to keep it cool Cause I'm fresh out of karate school They call me the Root, toot undisputable Rock and Roller I gotta fine fanny but a rough talking Annie Rock and Roller Ahhh the root, toot undisputable...

 

Vertaling

Als je de bar binnenloopt ben ik de eerste die je zult zien. Zaken en plezier gaan niet samen. Dus kan ik je bestelling opnemen, alsjeblieft Jullie weten dat ik geen rotzooi pik. Het is een heleboel vrouw in deze jurk Ze noemen me de Root, toot onbetwistbare Rock and Roller Ik heb een mooi kontje maar een ruig pratende Annie Rock and Roller Every time the jukebox plays Ik ga de vloer op Trouble maker come my way En ik zal hem met plezier de deur wijzen Everybody knows to keep it cool Want ik kom net van de karateschool Ze noemen me de Root, toot undisputable Rock and Roller I got fine fanny but a rough talking Annie Rock and Roller Ahhh de wortel, toot onbetwistbaar...