Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tina turner Songtekst: tearing us apart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tina turner - tearing us apart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tearing us apart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tina turner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tina turner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tearing us apart .

Origineel

You know the sun is shining It's raining in my heart I don't know what to do Since we've been apart Why don't you tell me, babe What is going on You know I love you darling Don't want to be alone They're tearing us apart They're breaking up my heart I knew it from the start Your friends are tearing us apart You know I can't go on Feeling this old way You know my heart is burning It's burning everyday You know I love you, baby No one else will do Why don't you reconsider Do what I want you to They're tearing us apart They're breaking up my heart I knew it from the start Your friends are tearing us apart

 

Vertaling

Je weet dat de zon schijnt. Het regent in mijn hart I don't know what to do Since we've been apart Why don't you tell me, babe Wat er aan de hand is Je weet dat ik van je hou, schat Ik wil niet alleen zijn. Ze scheuren ons uit elkaar Ze breken mijn hart. Ik wist het vanaf het begin. Je vrienden scheuren ons uit elkaar Je weet dat ik niet door kan gaan Feeling this old way Je weet dat mijn hart brandt It's burning everyday Je weet dat ik van je hou, schat No one else will do Waarom denk je er niet nog eens over na Doe wat ik wil dat je doet Ze scheuren ons uit elkaar Ze breken mijn hart. Ik wist het vanaf het begin Je vrienden scheuren ons uit elkaar