Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tinashe Songtekst: ain't ready

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tinashe - ain't ready ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ain't ready? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tinashe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tinashe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ain't ready .

Origineel

Honestly I'm in it the long run, just begun. 'Bout a year in on this album one, nearly done. Hopefully when I hit 21 I'll be on. Fuck wit me, let's have a little fun. Some people wasn't feelin' me. Said I was being naive. Following my instincts, trusting my own feelings. I put in the overtime. Steady keeping up the grind. Now I'm 'bout to blow your mind. Race ya to the finish line. Ohh. Ain't ready... Ya ain't ready... Ya ain't ready. No, ya ain't ready. Ya ain't ready... Ya ain't ready... Ya ain't ready. No, ya ain't ready. Ain't ready... Ya ain't ready... They ain't ready. No, they ain't ready. They ain't ready... They ain't ready

 

Vertaling

Eerlijk gezegd zit ik er op de lange termijn in, ben net begonnen. Ongeveer een jaar bezig met dit album, bijna klaar. Hopelijk als ik 21 word, ben ik er klaar voor. Fuck met mij, laten we een beetje plezier maken. Sommige mensen voelden me niet aan. Ze zeiden dat ik naïef was. Mijn instincten volgen, op mijn gevoel vertrouwen. Ik maakte overuren. Steady keeping up the grind. Nu sta ik op het punt om je gek te maken. Race je naar de finish. Ohh. Ik ben nog niet klaar... Je bent nog niet klaar... Ya ain't ready. Nee, je bent nog niet klaar. Je bent nog niet klaar... Je bent nog niet klaar... Ya ain't ready. Nee, je bent nog niet klaar. Nog niet klaar... Ya ain't ready... Ze zijn niet klaar. Nee, ze zijn nog niet klaar. Ze zijn niet klaar... Ze zijn nog niet klaar