Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tinashe Songtekst: fear not

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tinashe - fear not ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fear not? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tinashe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tinashe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fear not .

Origineel

What happens when life breaks down. There's systemic contradiction. It's projecting self justify excusing, accusing. Denying well I don't have a problem. There's nothing wrong with me. So it's not me, it must be you. Or it must be them, or it must be him. Trouble doesn't come from nowhere. Your weakness is a perfect match. Trouble in my life workign for a cause. Chasing my ambitions givin in my all. How you're supposed to live your own feet off the ground. When the whole damn world still tryin to bring you down. Tryin to bring you down, tryin to bring you down. The whole damn world still tryin to bring you down. Tryin to bring you down, tryin to bring you down. Ohh. And dance to me home beat loving being me. Broke out the mounts and the causing society. I'm on a mission just wait and see. Fuck what you told me, love and living free. Love and living free, love and living free. I said fuck what you told me, love and living free. Love and living free, love and living free. Ohh. Yes said there's something out here. Tryin to take a heart on me. Can't turn me down, cuffin chain my feet. Just skies above this town baby. Just prepare 'cause I'm about to get the whole world. But don't... and I know what you do, I'm not afraid to you. Someone looks to me ohh. Fear not, oh yes tonight. My love, fear not. My love I got you. Fear not, uhh I got you. I got you

 

Vertaling

Wat gebeurt er als het leven instort. Er is systematische tegenstrijdigheid. Het is het projecteren van zelf rechtvaardigen, verontschuldigen, beschuldigen. Ontkennen dat ik geen probleem heb. Er is niets mis met mij. Dus het ligt niet aan mij, het moet wel aan jou liggen. Of zij moeten het zijn, of hij moet het zijn. Problemen komen niet uit het niets. Jouw zwakte is een perfecte match. Problemen in mijn leven werken voor een zaak. Mijn ambities najagen en alles geven. Hoe wordt je verondersteld te leven met je eigen voeten op de grond. Als de hele wereld je nog steeds probeert neer te halen. Probeert je naar beneden te halen, probeert je naar beneden te halen. De hele verdomde wereld probeert je nog steeds neer te halen. Probeert je naar beneden te halen, probeert je naar beneden te halen. Ohh. And dance to me home beat loving being me. Broke out the mounts and the causing society. I'm on a mission just wait and see. Fuck wat je me verteld, liefde en leven vrij. Liefde en vrij leven, liefde en vrij leven. Ik zei fuck wat je me vertelde, liefde en het leven vrij. Liefde en vrij leven, liefde en vrij leven. Ohh. Yes said there's something out here. Tryin to take a heart on me. Can't turn me down, cuffin chain my feet. Just skies boven deze stad baby. Just prepare 'cause I'm about to get the whole world. Maar niet doen... en ik weet wat je doet, ik ben niet bang voor je. Iemand kijkt naar me ohh. Vrees niet, oh ja vanavond. Mijn liefste, vrees niet. Mijn liefste ik heb je. Vrees niet, uhh ik heb je. Ik heb je