Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tinashe Songtekst: lucid dreaming

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tinashe - lucid dreaming ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lucid dreaming? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tinashe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tinashe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lucid dreaming .

Origineel

I've been caught up in the moment. I've been moving state to state. I'm not sure what's heavier. What's my mind or on my plate. But we gonna be okay. Yeah, we gonna be okay. I still care about being loyal. And I always paid a price. I won't let 'em take advantage. Cause I'm way too fucking nice. No way. Enough is enough, enough is enough. I've had enough, I've had enough. I've had enough. [chorus]. If there's one thing I've learned. It's that it's up to me. If there's one thing I've learned. It's that it's up to me. If it's my life then nobody. Gonna tell me how to live it. They can't see the way I see it. Through my eyes. See nobody gonna know just. What they're missing. 'cause it's my life. If it's my life. Ain't nobody gonna tell me how to live it. They can't see the way I see it. Through my eyes. See nobody gonna know just. What they're missing. 'cause it's my life. [verse 2]. No time for loving, my boy spazzin'. My heart cold, but I got warm passion. I'm not an eagle, but I soar past him. I got money coming, that's a forbsgasm. Honestly, I only sorta miss you. They cool but we more official. And I act up, but I gas up. And I'm right beside, I got pouring issues. Keep to myself, keep it simple. Keep 'em guessing what I really am. [?]. I skrt off, I'ma skrt 'em. You go by me when you can't see. Plain as shit when you can't think. Neck icy, I'm too anemic. Take control like I'm lucid dreaming. Lucid dreaming, lucid dreaming. Lucid dreaming, lucid dreaming. If a nigga give me one more reason. Fly away like I'm lucid dreaming. [bridge]. Fly away like I'm lucid dreaming. Lucid dreaming. Fly away like I'm lucid dreaming. Lucid dreaming. [chorus]. If there's one thing I've learned. It's that it's up to me. If there's one thing I've learned. It's that it's up to me. If it's my life then nobody gonna tell me. How to live it. They can't see the way I see it. Through my eyes. See nobody gonna know just. What they're missing. 'cause it's my life. If it's my life. Ain't nobody gonna tell me how to live it. They can't see the way I see it. Through my eyes. See nobody gonna know just. What they're missing. 'cause it's my life. [interlude: spoken sample]. When lucidity occurs the dreamer. Suddenly realizes that they are dreaming. And this awareness allows them. To control what goes. The same can be achieved. In the conscious world. The mind can manifest reality. [chorus]. If it's my life. They can't see the way I see it. Through my eyes. See nobody gonna know. Just what they're missing. 'cause it's my life. If it's my life (background lyrics?). They can't see the way I see it. Through my eyes. See nobody gonna know just. What they're missing. 'cause it's my life

 

Vertaling

Ik heb me laten meeslepen door het moment. Ik heb van staat naar staat gereisd. Ik weet niet zeker wat zwaarder is. Wat er in mijn hoofd zit of op mijn bord. Maar het komt goed met ons. Ja, het komt wel goed. Ik geef er nog steeds om loyaal te zijn. En ik heb altijd een prijs betaald. Ik laat ze niet profiteren. Omdat ik veel te aardig ben. Echt niet. Genoeg is genoeg, genoeg is genoeg. Ik heb genoeg gehad, ik heb genoeg gehad. Ik heb er genoeg van. [refrein]. Als er één ding is dat ik geleerd heb. is het dat het aan mij ligt. Als er één ding is dat ik geleerd heb. Is het dat het aan mij is. Als het mijn leven is, dan is er niemand. me vertellen hoe ik het moet leven. Ze kunnen niet zien hoe ik het zie. Door mijn ogen. Niemand zal weten. Wat ze missen. Omdat het mijn leven is. Als het mijn leven is. Zal niemand mij vertellen hoe ik het moet leven. Ze kunnen niet zien zoals ik het zie. Door mijn ogen. Niemand zal weten. Wat ze missen. Want het is mijn leven. [vers 2]. Geen tijd voor liefde, mijn jongen spazzin '. Mijn hart is koud, maar ik heb warme passie. Ik ben geen adelaar, maar ik zweef voorbij hem. I got money coming, that's a forbsgasm. Eerlijk gezegd, mis ik je alleen een beetje. Zij zijn cool, maar wij zijn meer officieel. En ik acteer, maar ik tank bij. En ik sta ernaast, ik heb schenkingsproblemen. Blijf bij mezelf, hou het simpel. Laat ze raden wat ik echt ben. [?]. Ik ga er vandoor, ik ga er vandoor. Je gaat langs me heen als je niets kunt zien. Zo simpel als wat, als je niet kunt denken. IJzige nek, ik heb te veel bloedarmoede. Neem de controle over, alsof ik aan het dromen ben. Lucide dromen, lucide dromen. Lucide dromen, lucide dromen. Als een nigga me nog een reden geeft. Vlieg weg alsof ik helder droom. [bridge]. Vlieg weg alsof ik helder droom. Lucide dromen. Fly away like I'm lucid dreaming. Lucide dromen. [refrein]. Als er één ding is dat ik geleerd heb. Is het dat het aan mij ligt. Als er één ding is dat ik geleerd heb. Is het dat het aan mij is. Als het mijn leven is, zal niemand me vertellen. Hoe ik het moet leven. Ze kunnen niet zien hoe ik het zie. Door mijn ogen. Niemand zal weten. Wat ze missen. Omdat het mijn leven is. Als het mijn leven is. Zal niemand mij vertellen hoe ik het moet leven. Ze kunnen niet zien zoals ik het zie. Door mijn ogen. Niemand zal weten. Wat ze missen. Want het is mijn leven. [interlude: gesproken voorbeeld]. Wanneer helderheid optreedt, realiseert de dromer... Plotseling beseft hij dat hij droomt. En dit besef staat hen toe. Om te controleren wat er gebeurt. Hetzelfde kan worden bereikt. In de bewuste wereld. De geest kan de realiteit manifesteren. [refrein]. Als het mijn leven is. Ze kunnen niet zien zoals ik het zie. Door mijn ogen. Niemand zal weten. Wat ze missen. 'Cause it's my life. If it's my life (achtergrondtekst?). Ze kunnen niet zien de manier waarop ik het zie. Door mijn ogen. Zie niemand zal weten gewoon. Wat ze missen. 'Cause it's my life