Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tinashe Songtekst: ooh la la

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tinashe - ooh la la ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ooh la la? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tinashe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tinashe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ooh la la .

Origineel

You know you belong right here inside my arms. Ooh la la la la la la. Ooh la la la la la la. Ooh la la la la la la. Ooh la la la la la la. I need love, you need yours. I don't fall hard, I might go ghost. Ooh don't forget, lose your chance if you play me to the left (to the left). Roll up, gon' catch that flight (roll it). Top floor, we ain't tryna go down (nope). If you like it, go down (hey, what?). If you want me, say it soon (say it soon). Like my favourite little song (yeah, yeah, yeah). You gon' keep me singing all night. Ooh la la la la la la. Ooh la la la la la la. Ooh la la la la la la. Ooh la la la la la la. You know you belong right here (Ooh la la la la la la). Ooh la la la la la la. You know you belong right here inside my arms (Ooh la la la la la la). Ooh la la la la la la (ay, ay, ay). So good he gonna wake up sayin' he love me (say I love ya). Too him many times he never felt a heartbeat. Pass, pass, pass, pass on the feelings (pass). Matter of fact, put 'em in a bag. Keep you at knee, I'm a fearless rider. Ain't love but I need you right now. Keep you at knee, I'm a fearless rider. Ain't love but I need you right now. If you like it, go down (hey, what?). If you want me, say it soon (say it soon). Like my favourite little song (yeah, yeah, yeah). You gon' keep me singing all night (keep me singing). Ooh la la la la la la (la la la la la). Ooh la la la la la la. Ooh la la la la la la (la la la la la). Ooh la la la la la la. You know you belong right here (Ooh la la la la la la). Ooh la la la la la la. You know you belong right here inside my arms (Ooh la la la la la la). Ooh la la la la la la (right here). Ooh la la, ooh la la, yeah. Ooh la la, ooh la la. Don't turn me down, go louder. Hitting notes, 'bout to think I'm in the opera. Need for speed so we coming full throttle. And if he ask I'ma let him go harder. Don't turn me down, go louder. Hitting notes, 'bout to think I'm in the opera. Need for speed so we coming full throttle. And if he ask I'ma let him go harder. You know you belong right here (Ooh la la la la la la). You know you belong right here inside my arms (Ooh la la la la la la, ooh la la la la la la). You know you belong right here. You know you belong right here inside my arms

 

Vertaling

Je weet dat je hier in mijn armen hoort. Ooh la la la la la. Ooh la la la la la. Ooh la la la la la. Ooh la la la la la. Ik heb liefde nodig, jij hebt de jouwe nodig. Ik val niet hard, ik zou kunnen gaan spoken. Ooh don't forget, lose your chance if you play me to the left (naar links). Roll up, gon' vangen die vlucht (roll it). Top floor, we ain't tryna go down (nee). If you like it, go down (hey, wat?). If you want me, say it soon (zeg het snel). Like my favourite little song (yeah, yeah, yeah). You gon' keep me singing all night. Ooh la la la la la. Ooh la la la la la. Ooh la la la la la. Ooh la la la la la. Je weet dat je hier thuis hoort. Ooh la la la la la. Ooh la la la la la la. Je weet dat je hier in mijn armen hoort. Ooh la la la la la la. Ooh la la la la la la (ay, ay, ay). So good he gonna wake up sayin' he love me (say I love ya). Te vaak heeft hij nooit een hartslag gevoeld. Pass, pass, pass, pass op de gevoelens (pass). Stop ze maar in een zak. Hou je op de knieën, ik ben een onbevreesde ruiter. Het is geen liefde, maar ik heb je nu nodig. Hou je bij de knie, ik ben een onbevreesde ruiter. Het is geen liefde, maar ik heb je nu nodig. Als je het leuk vindt, ga naar beneden. (hey, wat?) Als je me wilt, zeg het snel (zeg het snel). Like my favourite little song (yeah, yeah, yeah). You gon' keep me singing all night (hou me aan het zingen). Ooh la la la la la (la la la la la). Ooh la la la la la la. Ooh la la la la la la (la la la la la la). Ooh la la la la la la. Je weet dat je hier thuis hoort. Ooh la la la la la la. Ooh la la la la la la. Je weet dat je hier in mijn armen hoort. Ooh la la la la la la. Ooh la la la la la la. Ooh la la, ooh la la, yeah. Ooh la la, ooh la la. Zet me niet af, ga luider. Ik raak de noten, ik denk dat ik in de opera zit. Behoefte aan snelheid dus we gaan vol gas. En als hij het vraagt laat ik hem harder gaan. Don't turn me down, go louder. Noten raken, 't lijkt wel of ik in de opera zit. Behoefte aan snelheid dus we gaan vol gas. En als hij het vraagt laat ik hem harder gaan. Je weet dat je hier thuis hoort. Je weet dat je hier in mijn armen thuishoort. Je weet dat je hier thuishoort. Je weet dat je hier thuishoort in mijn armen