Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tinashe Songtekst: party favors

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tinashe - party favors ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van party favors? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tinashe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tinashe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals party favors .

Origineel

[verse 1]. I feel like I'm the highest in the room. I feel like I could fucking kiss the moon. See shawty over there. Bitch looking at me, she kinda cute. See a nigga over there. He's steamin' on up like ramen soup. [pre-hook]. I've been tripping, high off blue dream. Breathe into me, you know. Inhale, exhale, I'm so dizzy. They can't see me, I'm gone. Woah, oh, they don't go as hard as I do, oh. I brought some to the party for you, oh. I'll mix it up and serve it for you. Party favors for you. Party favors for you. [hook]. Oh, I got some party favors for you. Oh, I got some party favors for you. Oh, yeah baby I got that special. Just for you. Oh, I got some party favors for you. [verse 2]. Clouds of smoke are rising in the air. I feel their eyes when everybody stare. See a hater over there. They scheming on me cause I'm the truth. I'm with my homies over here. And we ain't got no love for you. [pre-hook]. I've been tripping, high off blue dream. Breathe into me, you know. Inhale, exhale, I'm so dizzy. They can't see me, I'm gone. Woah, oh, they don't go as hard as I do, oh. I brought some to the party for you, oh. I'll mix it up and serve it for you. Party favors for you. Party favors for you. [hook]. Oh, I got some party favors for you. Oh, I got some party favors for you. Oh, yeah baby I got that special just for you. Oh, I got some party favors for you. [refrain]. What you lookin' for?. I got that for sure. Keep it on the low. Before it goes wrong. Hope we come down slow. Forget tomorrow. [hook]. Oh, I got some party favors for you. Oh, I got some party favors for you. Oh, now baby I got that special just for you. Oh, I got some party favors for you

 

Vertaling

[vers 1]. Ik voel me alsof ik de hoogste in de kamer ben. Ik voel me alsof ik de maan kan kussen. Zie Shawty daar. Die trut kijkt naar me, ze is best leuk. Ik zie daar een neger. Hij is aan het opwarmen als ramen soep. [pre-hook]. Ik ben aan het trippen geweest, high van blauwe droom. Adem in me, weet je. Inademen, uitademen, Ik ben zo duizelig. Ze kunnen me niet zien, ik ben weg. Woah, oh, ze gaan niet zo hard als ik, oh. Ik heb wat voor je meegenomen naar het feest, oh. Ik zal het mixen en serveren voor je. Partij gunsten voor jou. Partij gunsten voor jou. [hook]. Oh, ik heb wat feestartikelen voor jou. Oh, ik heb wat feestartikelen voor jou. Oh, ja baby ik heb dat speciaal. Alleen voor jou. Oh, ik heb wat feestartikelen voor jou. [vers 2]. Rookwolken stijgen op in de lucht. Ik voel hun ogen als iedereen staart. Ik zie daar een hater. Ze zijn me aan het plagen omdat ik de waarheid ben. Ik ben hier met mijn maatjes. En we hebben geen liefde voor jou. [pre-hook]. Ik ben aan het trippen geweest, high van blauwe droom. Adem in mij, weet je. Inademen, uitademen, Ik ben zo duizelig. Ze kunnen me niet zien, ik ben weg. Woah, oh, ze gaan niet zo hard als ik, oh. Ik heb wat voor je meegenomen naar het feest, oh. Ik zal het mixen en serveren voor je. Partij gunsten voor jou. Partij gunsten voor jou. [hook]. Oh, ik heb wat feestartikelen voor jou. Oh, ik heb wat feestartikelen voor jou. Oh, ja baby ik heb dat speciaal voor jou. Oh, ik heb een aantal partij gunsten voor jou. [refrein]. Waar zoek je naar? Dat heb ik zeker. Hou het op een laag pitje. Voordat het fout gaat. Ik hoop dat we langzaam naar beneden komen. Vergeet morgen. [hook]. Oh, ik heb wat feestartikelen voor je. Oh, ik heb wat feestartikelen voor jou. Oh, nu baby ik heb dat speciaal voor jou. Oh, ik heb wat feestartikelen voor jou