Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tindersticks Songtekst: boobar come back to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tindersticks - boobar come back to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van boobar come back to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tindersticks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tindersticks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals boobar come back to me .

Origineel

Boobar come back to me I know you feel the pain that I feel I've heard that a thousand times It sings behind every door And I go rushing into that room To find nothing at all I ran down into the street And bathed in the city's noise 'Seems no matter where I go I still hear that voice She sang: Boobar And all the ships came in Before the storm began She sang: Boobar, come back to me I know you feel the pain, that I feel I jumped on the nearest train I travelled down to the shore I screamed into the waves But I still hear that voice I picked up an old guitar I tried to learn that song It's been so many years now Of 'where did all gone wrong? I sang it in every town You know, I tried my best Some nights I almost made it shine I've made a fool of it Was there a time we really sold ourselves out? We wanted so much more We wanted something else I sang it in limousines On the back of mules It turned me into a king It turned me into a fool (2x) Boobar come back to me I know you feel the pain that I feel

 

Vertaling

Boobar kom terug naar mij Ik weet dat je de pijn voelt die ik voel Ik heb dat al duizend keer gehoord Het zingt achter elke deur En ik ga haastig die kamer in Om helemaal niets te vinden Ik rende de straat op en baadde in het lawaai van de stad Het maakt niet uit waar ik heen ga. Ik hoor nog steeds die stem Ze zong: Boobar En alle schepen kwamen binnen Voordat de storm begon Ze zong: Boobar, kom terug naar mij Ik weet dat je de pijn voelt, die ik voel Ik sprong op de dichtstbijzijnde trein Ik reisde af naar de kust Ik schreeuwde in de golven Maar ik hoor nog steeds die stem ik pakte een oude gitaar op ik probeerde dat liedje te leren It's been so many years now Of 'where did all gone wrong? Ik zong het in elke stad Weet je, ik deed mijn best Sommige nachten liet ik het bijna schitteren I've made a fool of it Was er een tijd dat we onszelf echt verkochten? We wilden zo veel meer We wilden iets anders Ik zong het in limousines Op de rug van muilezels Het veranderde me in een koning It turned me into a fool (2x) Boobar kom terug naar mij Ik weet dat je de pijn voelt die ik voel