Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tindersticks Songtekst: come inside

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tindersticks - come inside ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come inside? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tindersticks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tindersticks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come inside .

Origineel

Come inside We've been expecting you Been such a long time Thought you might never show Been living my life From day to day Been hoping that you Would never come my way Come inside I've been expecting you Been such a long time Thought you might never show I've been living my life From day to day Hoping that you Would never come my way Come inside Come inside Come inside Come Come inside We've been expecting you Been such a long time Thought you might never show Been living my life From day to day Been hoping that you Would never come my way

 

Vertaling

Kom binnen. We verwachtten je al. Het heeft zo lang geduurd Dacht dat je misschien nooit zou komen. Ik leefde mijn leven Van dag tot dag Ik hoopte dat je nooit op mijn pad zou komen Binnen zou komen Ik verwachtte je al. Al zo'n lange tijd Dacht dat je misschien nooit zou komen I've been living my life Van dag tot dag hopend dat jij nooit op mijn pad zou komen Binnen zou komen Kom binnen Kom naar binnen Kom Kom binnen We verwachtten je al. Het heeft zo lang geduurd Dachten dat je nooit zou komen. Ik leefde mijn leven Van dag tot dag Ik hoopte dat je nooit op mijn pad zou komen