Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tindersticks Songtekst: piano music

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tindersticks - piano music ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van piano music? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tindersticks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tindersticks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals piano music .

Origineel

Shut up I'm thinking Shut up I'm thinking Shut up I'm thinking I'm thinking So shut up If I hold you too tight Just say let go I know this touch can leave you hurting When my words clatter about your head Don't go to bed Just say "shut up" 'Cos in my sleep I still clench my teeth I'm at my strongest only when I'm weak I can give you those bruises just by talking to you You know I can laugh 'til you're almost through Shut up, yeah Shut up, yeah Shut up, yeah I'm thinking, oh Shut up, yeah Shut up, yeah Shut up, yeah I'm thinking, oh

 

Vertaling

Hou je kop. Ik ben aan het denken. Hou je mond. Ik ben aan het denken. Zwijg. Ik denk na. Ik ben aan het denken Dus hou je kop Als ik je te stevig vasthoud Zeg dan laat los Ik weet dat deze aanraking je pijn kan doen Als mijn woorden over je hoofd kletteren Ga dan niet naar bed Zeg gewoon "hou je mond" Want in mijn slaap klem ik nog steeds mijn tanden op elkaar Ik ben op mijn sterkst alleen als ik zwak ben Ik kan je die blauwe plekken geven door alleen maar met je te praten Je weet dat ik kan lachen tot je er bijna doorheen bent Hou je kop, ja Hou je mond, ja Hou je kop, ja Ik ben aan het denken, oh Hou je kop, ja Hou je kop, ja Hou je kop, ja Ik denk, oh