Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tiny hill Songtekst: oh, you beautiful doll

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tiny hill - oh, you beautiful doll ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh, you beautiful doll? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tiny hill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tiny hill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh, you beautiful doll .

Origineel

Honey dear, want you near, Just turn out the lights and then come over here! Nestle close, up to my side, My heart's afire, with love's desire In my arms, rest complete, Never thought that life could ever be so sweet 'Til I met you,some time ago, But now you know, I love you so! Oh, you beautiful doll! You great, big, beautiful doll! Let me put my arms about you, I could never live without you. Oh, you beautiful doll! You great, big, beautiful doll! If you ever leave me how my heart would ache, I want to hug you but I fear you'd break Oh, oh, oh, oh, Oh, you beautiful doll! Precious prize, close your eyes, Now we're goin' to visit lover's paradise, Press your lips, Again to mine, For love is king of ev'rything Squeeze me dear, I don't care! Hug me just as if you were a grizzly bear This is how I'll go through life, No care or strife, when you're my wife Oh, you beautiful doll! You great, big, beautiful doll! Let me put my arms about you, I could never live without you. Oh, you beautiful doll! You great, big, beautiful doll! If you ever leave me how my heart would ache, I want to hug you but I fear you'd break Oh, you beautiful doll! Oh, oh, oh, oh

 

Vertaling

Lieverd, ik wil je in de buurt, Doe het licht uit en kom dan hier! Nestel je dicht tegen me aan, Mijn hart staat in vuur en vlam, met het verlangen van de liefde In mijn armen, rust compleet, Nooit gedacht dat het leven ooit zo zoet kon zijn Tot ik jou ontmoette, een tijdje geleden, Maar nu weet je het, dat ik zoveel van je hou. Oh, jij mooie pop! Jij grote, mooie pop! Laat me mijn armen om je heen slaan, Ik zou nooit zonder je kunnen leven. O, jij mooie pop ! Jij grote, mooie pop. Als je me ooit verlaat, wat zou mijn hart pijn doen, Ik wil je omhelzen maar ik ben bang dat je zou breken Oh, oh, oh, oh, Oh, jij mooie pop! Dierbare prijs, sluit je ogen, Nu gaan we naar het paradijs van de minnaar, Druk je lippen, Opnieuw op de mijne, Want liefde is de koning van alles Knijp me liefste, het kan me niet schelen! Knuffel me alsof je een grizzlybeer bent Dit is hoe ik door het leven zal gaan, Zonder zorgen of strijd, als jij mijn vrouw bent Oh, jij mooie pop! Jij grote, mooie pop! Laat me mijn armen om je heen slaan, Ik zou nooit zonder je kunnen leven. Oh, jij mooie pop! Jij grote, mooie pop. Als je me ooit verlaat, wat zou mijn hart pijn doen, ik wil je omhelzen maar ik ben bang dat je zou breken Oh, jij mooie pop! Oh, oh, oh, oh