Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: titas Songtekst: a estrada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: titas - a estrada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a estrada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van titas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van titas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a estrada .

Origineel

Estou na estrada. Ou a estrada é que está em mim. Tenho pressa. Será que a estrada é que não tem fim. Em cada curva uma vontade. Em cada reta uma ilusão. Se eu queria uma resposta. Só encontro interrogação. O tempo passa. Ou será que quem passou fui eu. Vou em frente. Não conheço outra direção. Se estou sozinho não é meu destino. Se estou perdido sinto a solidão. Se estou sozinho não é por acaso. Se estou perdido entrei na contra-mão. Ela não acaba. Quando chego em casa. Estou na estrada. Ou essa estrada passa onde estou. Tenho pressa. Não interessa até aonde eu vou. O tempo passa. Ou foi o vento que passou então. Vou em frente. Aonde foi que eu perdi o chão

 

Vertaling

Ik ben onderweg. Of de weg zit in mij. Ik heb haast. Is het de weg die geen einde heeft. Bij elke bocht een testament. Elke rechte lijn een illusie. Als ik een antwoord wilde. Ik vind alleen een vraagteken. De tijd verstrijkt. Of ben ik het die geslaagd is. Ik ga verder. Ik weet geen andere richting. Als ik alleen ben, is dat niet mijn lot. Als ik verdwaald ben, voel ik de eenzaamheid. Als ik alleen ben, is dat geen toeval. Als ik verdwaald ben, ben ik op de verkeerde weg. Het houdt niet op. Als ik thuiskom Ik ben onderweg. Of die weg passeert waar ik ben. Ik heb haast. Het maakt niet uit hoe ver ik ga. De tijd gaat voorbij. Of het was de wind die toen passeerde. Ik ga verder. Waar heb ik mijn grond verloren