Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: titas Songtekst: eu não sou um bom lugar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: titas - eu não sou um bom lugar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu não sou um bom lugar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van titas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van titas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu não sou um bom lugar .

Origineel

Em cada buraco que eu entrava. Eu cavava e não cabia. Toda porta em que eu batia. Tava fechada, ninguém abria. Em cada esquina que eu parava. Eu falava, ninguém ouvia. Toda sarjeta em que eu caía. Eu rolava e não dormia. Vou sair. Não vou mentir. Eu não sou um bom lugar. Aqui eu já não fico mais. Vou mudar. Não vou parar. Não quero mais ficar assim. Eu vou começar por mim. Em cada espelho que eu olhava. Eu procurava e não me via. Toda gaveta em que eu mexia. Não tinha nada, tava vazia. Em cada rua que eu passava. Eu perguntava pra onde eu ia. Toda placa que eu seguia. Tava errada e eu me perdia. Vou sair. Não vou mentir. Eu não sou um bom lugar. Aqui eu já não fico mais. Vou mudar. Não vou parar. Não quero mais ficar assim. Eu vou começar por mim

 

Vertaling

Elk gat waar ik in klom. Ik heb gegraven en ik kon niet passen. Elke deur waar ik op klopte Het was gesloten, niemand wilde het openen. Elke hoek stopte ik. Ik praatte, niemand luisterde. Elke goot waar ik in viel Ik rolde me om en kon niet slapen. Ik ga uit. Ik ga niet liegen. Ik ben geen goede plek. Ik blijf hier niet meer. Ik ben aan het veranderen. Ik zal niet stoppen. Ik wil niet meer zo blijven. Ik ga met mezelf beginnen. In elke spiegel waar ik in keek. Ik keek en ik kon mezelf niet zien. Elke la die ik doorzocht. Er was niets, het was leeg. Elke straat die ik passeerde. Ik vroeg waar ik heen ging. Elk teken dat ik volgde Het was verkeerd en ik raakte verdwaald. Ik ga uit. Ik ga niet liegen. Ik ben geen goede plek. Ik blijf hier niet meer. Ik ben aan het veranderen. Ik zal niet stoppen. Ik wil niet meer zo blijven. Ik ga beginnen met mij