Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: titas Songtekst: tudo em dia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: titas - tudo em dia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tudo em dia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van titas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van titas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tudo em dia .

Origineel

Vou comprar uma casa, vou ganhar dinheiro. Vou pensar no futuro, vou fazer um seguro. Vou ganhar o pão nosso de cada dia. Vou por tudo o que tenho na garantia. Vou ter conta no banco, vou trabalhar no escritório. Vou tomar um chope, vou tomar sorvete. Vou tomar remédio, que maravilha. Vou casar e constituir família. Vou andar de táxi, vou deixar o troco. Vou pagar os impostos, vou por os filhos na escola. Vou ser respeitado, vou engraxar o sapato. Vou botar o chinelo, vou sentar na poltrona. Vou jantar na melhor churrascaria. Vou pedalar domingo na ciclovia. Vou ter conta na mercearia. Vou gozar a aposentadoria. Vou ter cic, eleitor, reservistas, rg. Automóvel, tv. Crediário, poupança, carnê. Tudo em dia, tudo em dia. Tudo em dia, tudo em dia

 

Vertaling

Ik ga een huis kopen, ik ga geld verdienen. Ik ga aan de toekomst denken, ik ga een verzekering afsluiten. Ik ga mijn dagelijks brood verdienen. Ik ga alles wat ik heb op borg zetten. Ik ga een bankrekening hebben, ik ga op kantoor werken. Ik ga een biertje drinken, ik ga een ijsje eten. Ik ga medicijnen nemen, dat is geweldig. Ik ga trouwen en een gezin stichten. Ik neem een taxi, ik laat wisselgeld achter. Ik ga mijn belastingen betalen, ik ga mijn kinderen naar school laten gaan. Ik zal gerespecteerd worden, ik ga mijn schoenen poetsen. Ik doe mijn slippers aan en ga in de stoel zitten. Ik ga dineren in het beste steakhouse. Ik ga op mijn zondagse fiets op het fietspad rijden. Ik ga een rekening openen bij de kruidenier. Ik ga van mijn pensioen genieten. Ik ga een CIC, kiezers, reservisten, ID hebben. Auto, TV. Kredietkaart, spaarrekening, kredietkaart. Helemaal bijgepraat, helemaal bijgepraat. Allemaal bijgepraat, allemaal bijgepraat