Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tiziano ferro Songtekst: tardes negras

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tiziano ferro - tardes negras ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tardes negras? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tiziano ferro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tiziano ferro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tardes negras .

Origineel

Y volveran los angeles. A despertarse con tu cafè. Pasarà distraida la noticia de nosotros. Y dicen que me servirà. Lo que no mata fuerza te da. Mientras pasa el sonido de tu voz por la tv. Por la radio y el telefono. Resonarà tu adios. De tardes negras. Que no hay tiempo. Ni espacio. Y nadie nunca entenderà. Quedarte puedes. Porque la vida duele. Duele demasiado aqui sin ti. Aqui yo estoy y tu no estas. Y me distrae la publicidad. Entre horarios y el trafico. Trabajo y pienso en ti. Entre puerta y telefono. Tu foto me hablarà. De tardes negras. Que no hay tiempo. Ni espacio. Y nadie nunca entenderà. Quedarte puedes. Porque la vida duele. Duele demasiado aqui sin ti. Y lucho contra el silencio hablando con el. Y he limado tu ausencia solo junto a mis brazos. Y si me quieras tu ya no me veras. Y si menos me quieras yo mas estarè alli. Y si me quieras tu ya no me veras. Y si menos me quieras yo mas estarè alli. Yo mas estarè alli, alli, alli. Lo juro..... De tardes negras. Que no hay tiempo. Ni espacio. Y nadie nunca entenderà. Quedarte puedes. Porque la vida duele. Duele demasiado aqui sin ti

 

Vertaling

En de engelen zullen terugkeren. Om wakker te worden met je koffie. Het nieuws over ons zal afgeleid worden. En ze zeggen dat het mij zal dienen. Wat je niet doodt, geeft je kracht. Als het geluid van je stem door de tv komt. Op de radio en de telefoon. Je afscheid zal weerklinken. Van zwarte middagen. Dat er geen tijd is. Ook geen ruimte. En niemand zal het ooit begrijpen. Je kunt blijven. Omdat het leven pijn doet. Het doet te veel pijn hier zonder jou. Hier ben ik en jij bent er niet. En ik word afgeleid door reclame. Tussen schema's en verkeer. Ik werk en ik denk aan jou. Tussen de deur en de telefoon. Je foto zal me aanspreken. Van zwarte middagen. Dat er geen tijd is. Ook geen ruimte. En niemand zal het ooit begrijpen. Je kunt blijven. Omdat het leven pijn doet. Het doet te veel pijn hier zonder jou. En ik vecht tegen de stilte door er tegen te praten. En ik heb je afwezigheid alleen in mijn armen neergelegd. En als je van me houdt, zul je me niet meer zien. En hoe minder je van me houdt, hoe meer ik er zal zijn. En als je van me houdt, zul je me niet meer zien. En hoe minder je van me houdt, hoe meer ik er zal zijn. En hoe meer ik daar zal zijn, daar, daar. Ik zweer het ..... Van zwarte middagen. Dat er geen tijd is. En geen ruimte. En niemand zal het ooit begrijpen. Blijf jij maar. Omdat het leven pijn doet. Het doet te veel pijn hier zonder jou